Bioscoopfilm met Will Smith nu al te zien op HBO Max

News
vrijdag, 25 maart 2022 om 12:30
schermafbeelding 2022 03 25 om 114858f1648205535
De film King Richard met Will Smith in de hoofdrol, waarin hij de vader en coach van tennislegendes Venus en Serena Williams speelt, draait sinds vorige maand in de Nederlandse bioscopen. Opvallend is dat de film nu al bij HBO Max te zien is.
Wie een abonnement heeft op HBO Max en de film King Richard op diens lijstje heeft staan hoeft niet naar de bioscoop. De film is namelijk al op de nieuwe streamingdienst HBO Max te zien, wat betekent dat je lekker vanaf je bank met een bak popcorn van de film kunt genieten.
King Richard is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Richard Williams, de vader en coach van Venus en Serena. De film laat zien hoe Richard vastbesloten is om zijn twee dochters aan de top van de tenniswereld te brengen. Volgens de zussen is er geen beter eerbetoon aan hun vader dan Will Smiths vertolking in de film.
Het is niet zo gek dat de film nu al te zien is op HBO Max, terwijl hij nog in de bioscoop draait. In de Verenigde Staten werd de film namelijk gelijktijdig in de bios en op HBO Max uitgebracht. Om zijn medesterren te compenseren voor de verloren theateropbrengsten gaf Will Smith hen bonussen uit zijn eigen zak.

45 dagen na bioscooprelease

HBO Max zou sowieso weleens een grote concurrent voor bioscopen kunnen worden. De nieuwste films van Warner Bros. komen namelijk 45 dagen na bioscooprelease al op de streamingdienst. Hoewel er nog geen officiële bevestiging is lijkt het erop dat The Batman bijvoorbeeld al 19 april te zien zal zijn. Er zijn natuurlijk genoeg mensen die graag naar de bioscoop gaan en er een echt dagje of avondje uit van maken, maar bioscopen zouden toch weleens klanten hieraan kunnen verliezen.
Benieuwd of HBO Max iets voor jou is? Lees dan onze HBO review.