Bijzondere Pokémon serie krijgt eerste trailer

News
donderdag, 05 oktober 2023 om 16:00
na 22 jaar is ash ketchum uit de pokemon anime de kampioen 154623 1f1671206888
Pokémon is zelfs na 27 jaar nog razend populair. De eerste games sloegen destijds ook in als een bom. Daarover wordt nu een serie gemaakt en de eerste trailer is uitgebracht.
Bij een Pokémon-serie zullen de meeste mensen ongetwijfeld denken aan animatie, maar binnekort komt er ook een live-action serie. Die speelt zich bovendien niet af in de wereld van Pokémon, maar in die van ons. Het is een dramaserie waarin de eerste Pokémon-games centraal staan.
Wie benieuwd is hoe dat uitpakt hoeft niet al te lang meer te wachten. De serie verschijnt deze maand nog in Japan. Er is dan ook een eerste trailer van de serie te zien. Die is momenteel alleen nog in het Japans te zien, maar sommige beelden spreken voor zich.
In de serie, genaamd PokéTsume (Pocket Filled With Adventure), verhuist Madoka Akagi naar Tokyo voor haar werk. Ze raakt alleen al snel gedesillusioneerd van de stad en wanneer ze van haar moeder een Game Boy met Pokémon Red krijgt wordt ze weer helemaal in de game gezogen. Veel personages in de serie zijn losjes gebaseerd op Pokémon.

Wanneer is de release van live-action Pokémon-serie PokéTsume?

De nieuwe serie is in Japan te zien vanaf 19 oktober. Het is niet bekend of de serie ook officieel naar het westen gebracht wordt. Waarschijnlijk kun je de serie wel snel genoeg online vinden met door fans verzorgde ondertiteling.

Populair Nieuws