Bijdrage George R.R. Martin aan Elden Ring is al jaren geleden afgerond

News
maandag, 21 juni 2021 om 12:30
elden ringf1624265922
De langverwachte Elden Ring game is tijdens de Summer Game Fest opgedoken met een gloednieuwe trailer, waar we gameplay kunnen zien, een releasedatum voor volgend jaar is getoond en waar we een enorme wereld vol ijzingwekkende monsters kunnen bewonderen. Aan het laatste heeft Game of Thrones-schrijver George R.R. Martin meegewerkt, waar hij jaren geleden al klaar mee was.
Tijdens een bezoek aan Northwestern University’s Medill School of Journalism sprak George R.R. Martin met de nieuwszender WWTW over Elden Ring, waar hij onder andere praatte over zijn werk aan deze gloednieuwe game. Hij kondigde daarin ook aan dat zijn werk voor de game al jaren geleden is afgerond.
Zijn werk aan Elden Ring was onder andere het vormgeven van de lore en de diverse achtergronden van deze spelwereld, waar hij ook meedacht aan een paar van de eindbazen. Zo heeft de schrijver de wereld van Eldern Ring benoemd als The Lands Between en heeft hij de basis gelegd voor het verhaal van de game.
Tijdens het gesprek met WWTW geeft George R.R. Martin aan dat dit soort games net als films zijn. Zo hebben ze veel tijd nodig om ontwikkeld te worden, waar Elden Ring een wereld nodig heeft om het spel in te plaatsen. Verder geeft de schrijver aan dat de makers van Elden Ring af en toe naar hem toe kwamen om nieuwe monsters of nieuwe special effects die waren ontwikkeld aan hem te laten zien. George R.R. Martin was niet bij het gehele proces aanwezig tijdens het ontwikkelen van de game, maar heeft wel met een aantal belangrijke aspecten geholpen.

De nieuwste Elden Ring details

Vlak na de onthulling van Elden Ring (het nieuwste project van From Software) zijn er een aantal grote details onthuld over de grote game. Zo krijgt het spel onder andere zes grote gebieden, een hub en 4-player co-op.
De game verschijnt 21 januari 2022 op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en PC. Ben jij enthousiast voor Elden Ring? Laat het weten in de reacties!