Bethesda onthult Fallout 76 content voor 2022

News
woensdag, 23 februari 2022 om 8:00
fallout76 roadmapf1645518755
De Roadmap van Fallout 76 voor 2022 is toch onthuld. Nadat het team achter Fallout 76 al had bekendgemaakt een Q&A te doen zonder roadmap hebben ze de roadmap toch uitgebracht. Het jaar zal vol content zitten met een hoop dingen die we kunnen herkennen. We nemen je graag mee in een aantal pareltjes!
Fallout fans opgelet! De roadmap voor 2022 is namelijk onthuld voor Fallout 76. De online game waarin spelers Appalachia kunnen trotseren heeft nog een hoop content gepland staan voor 2022. In de roadmap die Bethesda Game Studios heeft bekend gemaakt zien we welke content we wanneer kunnen verwachten.
De content die we in Fallout 76 nog kunnen verwachten is grotendeels seizoensgebonden. Dat is ook niet zo gek want de game werkt ook in verschillende seizoenen als het gaat om rewards verdienen. In de lente van 2022 kunnen we het event “Invaders from Beyond” verwachten. Het event voegt nieuwe events in het spel toe, een Fallout Worlds update en het achtste seizoen van de game. In Fallout Worlds kunnen spelers hun eigen variatie op de Appalachia map creëren. Het “invaders from beyond” evenement lijkt zich te focussen op een buitenaardse aanval.
In de herfst van 2022 heeft Fallout 76 ook iets grootst gepland staan. Voor het eerst sinds de launch van de game is het mogelijk om op expeditie te gaan buiten het al bekende gebied. In de herfst is het namelijk mogelijk om naar de uiterst dodelijke locatie “The Pitt” te gaan. De Pitt werd in Fallout 3 voor het eerst ontdekt als een DLC uitbreiding waar spelers konden afreizen naar Pittsburgh om dodelijke vijanden zoals de “Trogs”. De trogs zullen in het Fallout 76 evenement terugkeren dus bereid je alvast goed voor.

Nuka-World On Tour sluit Fallout 76 content voor 2022 af

In de winter kunnen we het Nuka-World on Tour evenement verwachten. Het evenement lijkt te gaan over het amusementspark uit de DLC van Fallout 4. Het Nuka-World evenement zal opnieuw verschillende events in het spel brengen met daarbij het elfde seizoen van Fallout 76. Het Nuka-World evenement zal ook een regionale Boss fight hebben als event. Het perfect moment om met jouw crew goed voor te bereiden en deze boss neer te halen dus.