Assassin's Creed Valhalla dit weekend gratis te spelen

News
maandag, 21 februari 2022 om 17:30
acv screen dor 2 20220210 6pm cet 1f1644420941
De bekende game Assassin's Creed Valhalla zal dit weekend een hoop nieuwe spelers krijgen. De game is namelijk tijdelijk gratis te spelen, precies op tijd om mensen lekker te maken voor de aankomende uitbreiding.
Assassin’s Creed Valhalla zal ruim een weekend lang gratis speelbaar zijn. Zo laat Ubisoft weten via Twitter. De game zal van donderdag 24 februari tot en met maandag 28 februari gratis te spelen zijn. Het gratis weekendje vol Viking avonturen zal ingaan na het verschijnen van update 1.5 voor de game op 22 februari. Er is nog niet bekend wat de update naar het spel zal brengen, maar je kan in ieder geval al je weekendje vrijmaken om deze game te gaan uitproberen.

Dawn of Ragnarok

Op 10 maart verschijnt de grootste uitbreiding die Assassin’s Creed Valhalla waarschijnlijk zal zien. Dawn of Ragnarok komt namelijk naar de game, een uitbreiding waar je nog dieper duikt in het Noorse geloof. Dawn of Ragnarok volgt het verhaal van niemand minder dan de Alvader Odin. In Dawn of Ragnarok volg je Odin op zijn missie om zijn gevangen zoon te redden van de wereld Svartalfheim, die is overgenomen door de Fire Giant Surtur in samenwerking met de Jotun. Behalve een nieuwe verhaallijn en locatie brengt de DLC ook veel verschillende nieuwe speelstijlen met zich mee. Zo kan je met veel nieuwe vaardigheden en een gloednieuwe gadget aan de slag.

De volgende Assassin's Creed

Volgens bronnen van Bloomberg is het volgende deel in de Assassin’s Creed franchise ook al bepaald. Het volgende deel zou namelijk een spin-off game zijn die zich focust op Basim, een personage uit Assassin’s Creed Valhalla. De game zou in tegenstelling tot zijn recentere delen meer focussen op stealth gameplay zoals de eerdere games in de Assassin’s Creed reeks. De nieuwe spin-off game gefocust op Basim zou oorspronkelijk bedacht zijn als een uitbreiding. Dawn of Ragnarok zal te spelen zijn vanaf 10 maart. De uitbreiding is ook als stand-alone te spelen, waar je Assassin's Creed Valhalla zelf dus niet voor nodig hebt.