Dit is het nieuwe beleid van Twitch

  Livestreamingplatform Twitch heeft weer een grote maatregel genomen als het aankomt op gedrag op en buiten de website. Twitch zegt dat het beleid nodig is om de dienst veiliger te maken voor gebruikers. Als een gebruiker zich buiten de lijnen van de regels gedraagt, wordt deze permanent verbannen van het platform.

  Twitch

  In een e-mail werden gebruikers op de hoogte gebracht over het nieuwe beleid. Er zijn twee categorieën van wangedrag buiten de dienst waar het bedrijf naar gaat handelen. Er is een categorie dat gaat over wangedrag dat zich totaal los van Twitch afspeelt. Het hoeft dan dus niet op de eigen website te gebeuren, maar enkel een ‘risico’ te vormen voor andere gebruikers op Twitch.

  De andere categorie die wordt streng gehandhaafd, deze bestond al en gaat over intimidatie buiten het platform. Dit zou gaan over intimidatie dat gestart is op Twitch zelf en vervolgens over is gedragen naar Facebook of Twitter. Twitch gaat op deze twee categorieën strenger handhaven om zo het gehele platform beter te beschermen.

  Online bescherming op Twitch

  Twitch is regelmatig actief bezig met het verbeteren van het beschermen van gebruikers op het platform. Net als deze nieuwe toevoeging, zou het de ervaring voor zowel streamer als kijker moeten verbeteren. Er is zelfs een advocatenkantoor betrokken bij Twitch voor eventuele incidenten die plaatsvinden met de nieuwe maatregelen. Twitch gaat op basis van de feedback van gebruikers het nieuwe beleid verbeteren en aanpassen waar nodig, maar Twitch zorgt er in ieder geval voor dat wangedrag een stuk heviger wordt aangepakt.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.