Michiel Huisman gaat de hoofdrol spelen in nieuwe Apple TV+ serie

News
maandag, 03 oktober 2022 om 12:00
michiel huisman game of thronesf1664788364
Michiel Huisman heeft de laatste jaren al veel internationaal succes geboekt en daar gaat hij nu mee door. De Nederlandse acteur speelt namelijk de hoofdrol in een nieuwe Apple TV+ serie genaamd Echo 3.
Door alle streamingdiensten tegenwoordig kunnen we bijna het bos niet meer zien. Als je een abonnement op alle diensten wil hebben, dan ben je maandelijks een enorm bedrag kwijt. Gelukkig is er wel een voordeel, want er worden aan de lopende band grote nieuwe series gemaakt om de concurrentie af te troeven.
Zo heeft Apple nu een nieuwe serie aangekondigd voor Apple TV+: Echo 3. De show heeft bovendien een Nederlands tintje, want MIchiel Huisman (Game of Thrones, The Haunting of Hill House) speelt de hoofdrol, samen naast Luke Evans (Beauty and the Beast, The Alienist). Naast de twee heren spelen onder andere ook Jessica Ann Collins, James Udom, Maria Del Rosario en Alejandro Furth een rol in de serie.

Waar gaat de Apple TV+ serie over?

Echo 3 speelt zich af in Zuid-Amerika, vlakbij de grens tussen Colombia en Venezuela. Amber Chesborourgh (Collins) is daar gestationeerd als wetenschapper, maar op een dag verdwijnt ze spoorloos. Haar broer Bambi (Evans) en man Prince (Huisman) hebben veel militaire ervaring en besluiten om zelf naar Amber op zoek te gaan. Dat blijkt alleen niet zo makkelijk als gedacht.
De serie begint meteen met drie afleveringen op Apple TV+ op woensdag 23 november. Daarna zal er elke week op vrijdag een nieuwe aflevering verschijnen, met de seizoensfinale op 13 januari.

Populair Nieuws