De beste Sonic merchandise om de nieuwe film te vieren

News
zaterdag, 09 april 2022 om 18:00
2022 04 08 sonic charging mastf1649429952
Sonic the Hedgehog is officieel een filmfranchise. Er is een tweede film, met meer op komst. Als jij ook na het zien van Sonic 2 weer lekker enthousiast bent over de Blue Blur, dan kun je dat enthousiasme met deze merchandise tonen.

Wireless charging mat

Klassieke titelschermen van games zijn vaak nogal iconisch. Dat van Sonic is niet anders. Je ziet niet vaak dat een titelscherm in merchandise verwerkt wordt, behalve misschien op t-shirts. Maar er is een andere oplossing: de charging mat.
Vrijwel alle apparaten die je dagelijks gebruikt hebben tegenwoordig een oplaadbare batterij. Soms zou je zelfs willen dat je je telefoon gewoon neer kon pleuren om hem op te laden. Sonic kan dat voor je regelen met deze wireless charging mat.
sonic rolf1649431379

Green Hill Zone diorama

We zien Sonic vaak volledig rechtop, maar één van zijn belangrijkste moves is juist dat hij zich oprolt in een balletje. Hij is per slot van rekening een egel. Er gaat in Sonic games weinig boven het gevoel dat je opgerold en wel over een hellinkje of in een looping een lijntje ringen verzamelt.
Dat gevoel is vereeuwigd in dit beeldje. Sonic zelf ziet er wat apart uit, maar als je compacte Sonic niet kan waarderen, verdien je rechtop Sonic dan wel? In ieder geval is er hier een leuk nostalgisch tafereeltje afgebeeld.
sonicf1649431274

Sonic Knuffel

Als je een populair, enigszins kindvriendelijk game-personage bent is het bij wet verplicht dat er een knuffel van je gemaakt wordt. Tenminste, we kunnen het niet daadwerkelijk terugvinden in het wetboek, maar het gebeurt zo vaak dat we beginnen te vermoeden dat we een deel missen. Ook Sonic moet eraan geloven.
Uiteraard is Sonic ook eigenlijk best een redelijke knuffel, helemaal als je zijn klassieke design gebruikt, waarin hij nog een beetje schattig was. We hebben ook een knuffel gevonden dat gebaseerd lijkt te zijn op zijn oorspronkelijke filmdesign. Of we dat goed merchandise kunnen noemen weten we niet, maar wie weet wordt het een collector’s item.
tailsf1649431215

Tails Knuffel

Waar Sonic is kan Tails nooit ver weg zijn. Dat geldt in de games, maar ook in de merchandise. Als maatje voor je Sonic-knuffel kun je bijvoorbeeld ook Tails in huis halen.
Als je Tails gewoon leuker vindt kun je hem natuurlijk ook los kopen. Het zal misschien een populaire optie zijn onder alle jongere broertjes en zusjes. Zeg in dat geval maar niet tegen Sonic dat hij niet is uitgenodigd.
2022 4 7 sonic cable guysf1649430501

Cable Guys Sonic

Sonic is de held van de games en helden zijn behulpzaam. Nu is er in jouw dagelijks leven niet misschien niet heel veel waar Sonic je bij kan helpen, maar hij doet het graag. Kun je niet een klusje voor hem bedenken?
Wat dacht je ervan om hem wat kabels vast te laten houden. Of je telefoon of controller? Wat orde in je leven kan nooit kwaad en Sonic staat voor je klaar. Onze armen zouden er wat zwaar van worden, maar Sonic is van plastic, dus hij heeft daar weinig last van.
sonic the hedgehog movie pvc statuef1648225303

Film Sonic statue

Herken je deze statue? We hebben hem laatst al eens behandeld als onderdeel van de beste figurines. Toch konden we het niet laten om hem hier ook even te vermelden.
Het is namelijk toch echt één van de betere stukjes merchandise rondom Sonic. Bovendien staan de films de laatste tijd weer in het zonnetje. Dus als je daar enthousiast van wordt is dit iets wat je in huis wil hebben.
2022 04 08 eggmanf1649430681

Dr. Eggman Bendable Figure

Eén van de belangrijkste aspecten van elke franchise is de grote schurk. In dat opzicht heeft de Sonic-reeks iets heel bijzonders gepresteerd. Hij is er namelijk in geslaagd om van een ei een iconische schurk te maken.
Dr. Eggman verdien uiteraard een plekje op de plank van elke Sonic-fan. Een goede om voor te kiezen is dit bendable figure. Hij is misschien niet zo gedetailleerd als de figuurtjes van Sonic, maar je kunt hem wel poseren zoals je wil. Hij heeft zelfs benen, zodat je geen eierdopje hoeft te gebruiken.
2022 04 08 jakks pacific chaof1649430789

Chao knuffel

Als je rond het jaar 2000 Sonic-fan was zul je ongetwijfeld veel tijd hebben doorgebracht in de Chao Garden. We geven je ook geen ongelijk, want de Chao zijn ongelofelijk schattig. Jammer genoeg kun je een virtueel beestje niet knuffelen.
Maar ja, daar komt artikel 1 in het wetboek van schattige game-personages weer kijken: er is een Chao-knuffel. Die kun je gewoon niet laten liggen, zeker niet als je van Sonic Adventure houdt. Het is trouwens ook de beste manier om weer eens een Chao in je leven te krijgen zolang ze niet meer terugkomen in de games.
2022 04 08 sonic hedgehog dioramaf1649431024

Sonic Diorama

We zijn weer even terug bij beeldjes en dioramas. We hebben bal-Sonic en film-Sonic al gehad. Nu is het tijd voor de gewone Sonic.
Er is niet iets heel bijzonders aan de hand met deze statue, maar hij ziet er gewoon goed uit. Sonic is aanwezig, er is een Chaos Emerald en een ring. Eigenlijk is er geen betere manier om samen te vatten waar deze games over gaan.
2022 04 08 tails dioramaf1649431142

Tails Diorama

Uiteraard kunnen we deze lijst niet afsluiten zonder Tails nog een keer te noemen. De beste jongen is minstens zo iconisch als de meneer The Hedgehog zelf. Natuurlijk heeft hij dus ook een mooie figurine.
Ook over deze is weinig te zeggen afgezien van dat hij er gewoon goed uit ziet. Bovendien zien we in de merchandise opvallend weinig terug dat Tails kan vliegen. Dat is hier wel afgebeeld en wij zijn er blij mee.