Beste PS4 games momenten volgens Sony onthuld

News
dinsdag, 20 oktober 2020 om 9:45
xgn google image
Nu de PlayStation 5 bijna op de mat ligt, acht Sony dat het tijd is om terug te blikken op de beste PS4 games die tijdens de afgelopen generatie verschenen zijn. Via een video van iets meer dan drie minuten laat Sony beelden zien van bijna alle PS4 games die deze generatie definiëren. Iedere game krijgt een seconde de tijd om zich te laten gelden.
Via Twitter deelde Sony de video waarin een groot scala aan PS4 games te zien zijn. Iedere seconde komt een andere game aan bod die volgens Sony een stempel heeft gedrukt op de PlayStation 4-generatie. Launch-titels als Resogun en Knack worden afgewisseld met recentere games als The Last of Us Part II en Ghost of Tsushima. Een brede vijver heeft Sony dan ook wel om uit te vissen als het de beste PS4 games ooit betreft.
Check hieronder zelf de video van Sony met de beste PS4 games momenten van deze generatie!

Beste PS4 games momenten kort voor PS5

Dat Sony nu deze video onthuld met beste PS4 games momenten viel te verwachten. We zijn nog maar enkele weken verwijderd van de release van de PlayStation 5. De PS5 release zal namelijk plaatsvinden op 12 november in de Verenigde Staten, Japan en een select aantal andere landen. Een week later, op 19 november, zal de console vervolgens officieel verschijnen voor alle overige landen, waaronder Nederland.