Monster Hunter trailer toont filmrelease voor december

News
dinsdag, 20 oktober 2020 om 10:30
xgn google image
Tussen al het uitstel en afstel van films komt er toch een lichtpuntje voorbij. De nieuwe trailer voor de Monster Hunter verfilming toont namelijk flink wat actie met Mila Jovovich. Daarbij komt er aan het einde van de trailer de maand van de release voorbij: de film draait vanaf december in de bioscopen.
In de Monster Hunter trailer zien we hoe Mila Jovovich en haar team in aanraking komen met een wereld die achter onze eigen wereld schuilgaat. Ze ontdekken dit als ze op zoek zijn naar een vermiste groep soldaten, maar dan komen zelf in die wereld terecht en merken ze al snel dat deze wereld het thuis is voor de enorme monsters uit Monster World.
De trailer geeft een glimp van alle actie die we tijdens de film mogen verwachten en toont een aantal van de monsters die in de film te zien zullen zijn, zoals de Rathalos. Helemaal aan het einde krijg je te zien dat de film in december 2020 in de bioscopen moet verschijnen.

Jovovich naast Monster Hunter al in meer gameverfilmingen

Monster Hunter zal de avonturen uit de game net even wat anders neerzetten. In de film zal de nadruk liggen op de monsters uit de bekende gamefranchise en de wereld waarin ze leven. Het verhaal uit de game zal een andere invalshoek krijgen in de verfilming, maar wat dit precies brengt is nog even afwachten tot de film in december op het witte doek schittert.
Dat Mila Jovovich niet vies is van een gameverfilming, mag duidelijk zijn. Eerder al vertolkte zij een grote rol in de Resident Evil films die haar tegenover de dreiging van Umbrella en legers aan ondoden en andere wezens zette. Resident Evil heeft in totaal 6 films gekregen, waarvan de laatste, Resident Evil: Afterlife, in 2010 uitkwam.

Populair Nieuws