Update - Tip: Nintendo Switch Pro Controller in aanbieding bij bol.com!

  Dit jaar is de Nintendo Switch als warme broodjes over de toonbank gevlogen. Wil je alleen de optimale ervaring op de console beleven, dan is de Nintendo Switch Pro Controller een aanrader. Het apparaat is nu bovendien in de aanbieding op bol.com!

  Nintendo

  Update - Pro Controller weer in de aanbieding!

  Heb je de vorige sale van de Nintendo Switch Pro Controller helemaal gemist? Dan heb je mazzel! De controller is namelijk opnieuw in de aanbieding bij bol.com en is nu zelfs iets goedkoper dan de vorige keer. Profiteer dus nu snel van deze aanbieding, voordat je de beste controller voor de Nintendo Switch weer voor de volle prijs moet aanschaffen!

  Origineel bericht

  De standaard versie van de Nintendo Switch is uitgerust met een setje Joy-Cons. Deze controllers zijn uniek en op vele manieren te gebruiken. Zo zijn er meerdere games waarbij je één kant van een Joy-Con kan gebruiken als complete controller, wanneer je de Switch in de dock hebt gezet. Zo kan je dus met twee spelers meteen van de Nintendo console genieten, zonder dat je daarvoor een andere controller moet aanschaffen.

  Alternatief voor de Joy-Cons?

  Toch zijn de Joy-Cons niet perfect. Niet iedereen is fan van de indeling van de knoppen, de Joy-Cons zijn wel heel erg licht en daarnaast zijn ze ook heel klein. Mensen met grote handen kunnen al snel kramp in hun vingers of handen krijgen wanneer ze met een Joy-Con aan het gamen zijn. Gelukkig biedt de Nintendo Switch Pro Controller een betere en comfortabelere ervaring, door de layout en vorm van een vertrouwde controller. En zelfs in vergelijking met andere soortgelijke controllers wordt de Nintendo Switch Pro Controller geprezen!

  Wil je alleen gaan gamen met de Pro Controller, dan moet je wel diep in de buidel tasten - helemaal wanneer je er meerdere wil aanschaffen om je vrienden ook een comfortabele ervaring te bieden. Gelukkig is de Nintendo Switch Pro Controller momenteel in de aanbieding bij bol.com, waarbij je 15 procent kan besparen op je aankoop. Was je dus nog van plan om de controller te kopen, sla dan nu snel je slag!

  Dit artikel is op 20 oktober 2020 bijgewerkt.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.