'Opnames Marvel's Ironheart beginnen in april 2022'

News
dinsdag, 30 november 2021 om 8:00
marvelf1667037119
Marvel Studios heeft een flink aantal tv-series in de maak. Eén daarvan, Ironheart, zal in april 2022 beginnen met filmen in Chicago. Dominique Thorne zal de rol van Riri Williams spelen.
Via Production Weekly is er een kleine update gegeven onder de serie van Ironheart. Het blad meldt namelijk dat de opnames in april 2022 zullen beginnen in Chicago. Er is nog geen specifieke datum bekendgemaakt, maar Production Weekly heeft het over het eind van de maand. Eerder meldde Murphy’s Multiverse al dat de opnames zouden beginnen in april 2022, maar er was toen nog geen locatie bekend. Nu weten we dus dat de opnames plaatsvinden in Chicago, de stad waar het personage Riri Williams in de comics vandaan komt.
Ironheart gaat over Riri Williams, een jong genie dat technologie van Tony Stark gebruikt om een held te worden, genaamd Ironheart. Dominique Thorne zal Riri spelen in deze nieuwe Marvel-serie. Thorne zal die rol ook spelen in Black Panther: Wakanda Forever. Dit is volgens Marvel-baas Kevin Feige Thornes debuut in het MCU.

Keren deze personages terug in het MCU?

Ironheart heeft op dit moment nog geen bevestigde regisseurs of ondersteunende personages. Wel is er een kans dat Iron Man-gerelateerde personages zoals War Machine (Don Cheadle), Happy Hogan (Jon Favreau) en Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) weer zullen verschijnen in deze Marvel-serie. Veel fans hopen ook dat Robert Downey Jr. (Tony Stark) een terugkeer zal maken in de serie.
Als Ironheart zich aan het opnameschema houdt, kunnen we de serie mogelijk al in de eerste helft van 2023 verwachten op Disney+. Dat zou slechts een paar maanden na Thornes debuut in Wakanda Forever zijn.