Belangrijke details in geruchten rond Spider-Man 2 game

News
zondag, 17 oktober 2021 om 15:00
spider manf1632755510
Het is al langer bekend dat er een vervolg komt op de populaire Spider-Man exclusive van Playstation. Nu gaan er verschillende geruchten rond met belangrijke details over Spider-Man 2. Dit meldt ComicBook.
De Spider-Man 2 game heeft twee personages. Dit zijn Peter Parker's Spider Man en Miles Morales. Volgens de geruchten zou je als speler aan het begin van de game een van de twee personages moeten kiezen om te spelen. Het andere personage is dan computergestuurd. Als dit waar is kan je de game twee keer spelen. Volgens de geruchten zal je dus niet kunnen wisselen tussen personages tijdens de game. Wel kan je de game dan twee keer spelen als de verschillende personages.
Ook aan de technische kant zouden er verbeteringen zijn. Door de SSD van de PS5 zou je in de game sneller kunnen rondslingeren door de stad. Ook zou het tegen muren aan lopen er beter uit moeten gaan zien en worden er andere aanpassingen gedaan.

Hoe zal de band zijn tussen Peter Parker en Miles Morales?

De Peter Parker van de game zal niet zoals vaak in de films wordt uitgebeeld, een personage zijn dat nog jong is nog veel moet leren als superheld. De Peter Parker in de game is al ouder en heeft al veel ervaring opgedaan door te vechten tegen verschillende schurken. Miles Morales is juist nog niet zo bekend met het zijn van een Spider-Man, Peter Parker is dus een soort mentor voor hem.
Dit zijn natuurlijk geruchten, dus het is niet zeker of dit ook echt in de nieuwe game komt. De game zal ook pas in 2023 verschijnen, dus er kan ook in de loop der tijd wel wat veranderen. Het is dus wachten op een update van Insomniac of Sony.