Spider-Man 2 game is veel duisterder dan het eerste deel

News
donderdag, 30 september 2021 om 8:00
marvels spider man 2f1649944285
Volgens Marvel zal de nieuwe Spider-Man game veel duisterder zijn dan de eerste game van ontwikkelaar Insomniac. In de podcast ‘This week in Marvel’ was Bill Rosemann, Creative Vice President van Marvel Entertainment, te gast. Tijdens het interview gaf hij wat nieuwe informatie over de nieuwe Spider-Man game.
Marvel's Spider-Man, de eerste Spider-Man game van Insomniac, kwam in 2018 uit op de PlayStation 4. Het spel deed het erg goed bij het publiek, dat kon genieten van de avonturen die Peter Parker beleefde. Je leerde het personage goed kennen. Een aantal van de verhaallijnen had een duister randje en daar gaat de tweede game een stapje verder in, volgens Rosemann.
De slechterik Venom zal ook verschijnen in de nieuwe Spider-Man game. In de trailer kun je Miles Morales en Peter Parker zien vechten tegen de schurk. Verder zal Spider-Man een verbeterd pak hebben met meer functies en betere kleuren.

Nog geen informatie over Wolverine

De PlayStation Showcase van september onthulde niet één, maar twee aankomende Marvel-games voor PlayStation 5. Naast Spider-Man 2 is Insomniac ook bezig met Wolverine. Met dit personage had Insomniac nog niet eerder gewerkt, dus de game was een grote verassing voor alle Marvel fans. Over deze game is nog weinig aangekondigd, maar wie er meer over te weten wil komen kan volgens Rosemann veel vinden in de trailers voor de game:
Spider-Man 2 zal in 2023 uitkomen voor de PlayStation 5. Het is nog onduidelijk of de game ook op de PlayStation 4 zal verschijnen. Voor Wolverine is nog geen launch window vastgesteld.

Populair Nieuws

Laatste Reacties