Bautista slaat rol in Guardians of the Galaxy Disney+ serie nu al af

News
vrijdag, 23 april 2021 om 12:00
guardians of the galaxy 3 begint in 2020 met filmen 150246 1f1643202045
Na veel twijfels gaat er toch een Guardians of the Galaxy Vol. 3 komen. Dave Bautista is daar erg blij mee, maar de acteur heeft geen zin in een Disney+ serie voor zijn rol.
Dave Bautista is groot geworden als worstelaar, maar de laatste jaren timmert hij ook flink aan de weg als acteur. Zo schittert hij binnenkort in de Netflix zombiefilm Army of the Dead en had hij een rol in James Bond Spectre, maar de meeste mensen zullen hem kennen van zijn rol als Drax in Guardians of the Galaxy.
De cast van die Marvel-reeks is zeer geliefd, maar opvallend genoeg is er nog geen enkele Disney+ serie aangekondigd voor een enkel lid van de Guardians of the Galaxy. Dat terwijl er wel meerdere Marvel en Star Wars series op de streamingdienst staan en in de maak zijn, zoals The Falcon and the Winter Soldier en Loki. Bautista geeft in een interview met JoBlo aan dat hij daar niet blij mee was.

Make-up hel voor Bautista

Bautista geeft aan dat hij tijdens het schrijven van de Tweet bedaarde en zich realiseerde dat hij niet weet waar Disney allemaal aan werkt. Bovendien komt er eerst nog een derde Guardians of the Galaxy film aan, dus alles is mogelijk. Bautista zal zelf alleen geen serie accepteren over Drax.
Voorlopig moeten we sowieso nog even wachten voor nieuwe films of series over de Guardians of the Galaxy. De nieuwe film staat namelijk pas gepland voor release aan het einde van 2022, maar mogelijk komt iets daarvoor nog een Holiday Special uit over de interessante figuren in de groep.