Dit zijn een aantal nieuwe films op Videoland

Article
vrijdag, 23 april 2021 om 13:00
videolandf1665554834
Naast Netflix en Disney+, is er ook nog de keuze voor Nederlandse streamingdienst Videoland. Net zoals bij Netflix komen en gaan de films en series, Videoland krijgt soms een stuk minder, of juist een stuk meer Nederlandstalige films erbij, maar in principe werkt dit hetzelfde. Om je op de hoogte te houden zijn hier een aantal nieuwe films op Videoland die binnenkort te zien zijn!

The Revenant

Te zien vanaf 25 april.
Als een van de beste dramafilms uit 2015 is dit simpelweg een must-watch. Het verhaal is geïnspireerd op het verhaal van Hugh Glass, die voor dood wordt achtergelaten door zijn team, nadat hij wordt aangevallen door een beer. Tijdens zijn strijd om te overleven tegen zowel natuur als zijn eigen geest, word je meegesleept in een film zoals geen ander.
De film heeft een gigantisch team, met een aantal Oscar winnaars ertussen, dan weet je zonder te twijfelen dat het goed moet zijn. Leonardo Di Caprio, Tom hardy, Will Poulter, Forrest Goodluck en Paul Anderson, zijn onder andere te zien in deze fantastische film.

Blair Witch

Te zien vanaf 23 april.
Een psychologische horrorfilm die je ongetwijfeld de stuipen op het lijf jaagt. Nadat een groep studenten naar de bossen van Black Hill in Maryland gaan om de mysterieuze verdwijning van de zus van James op te lossen, gebeuren er bizarre dingen. De verdwijning zou te maken hebben met de legende van de Blair Witch en die lijkt het nu ook op deze groep studenten gemunt te hebben.
In de hoofdrollen: James Allen McCune, Callie Hernandez, Brandon Scott, Corbin Reid, Wes Robinson en Valorie Curry.

Inside Job

Te zien vanaf 19 april.
Inside Job is een documentairefilm uit 2010. De documentaire gaat over de financiële crisis die ontstaat aan het einde van het eerste decennium van de 21e eeuw. In vijf delen laat de film zien hoe veranderingen in politiek beleid en bankpraktijken bijgedragen hebben aan het ontstaan van de financiële crisis. Met een Oscar voor beste documentaire op zak, is deze film zeker het kijken waard.
De cast is enorm en bestaat uit verschillende figuren in de Amerikaanse politiek en media, de hele lijst vind je hier.

Whiplash

Te zien vanaf 24 april.
Andrew Neiman is een beloftevol en ambitieus jazzdrummer die gecoacht wordt door zijn mentor Terence Fletcher. De veeleisende Fletcher drijft zijn pupil tot het uiterste om de doorbraak in de muziek wereld te forceren. Fletcher wordt vaak enorm boos op Neiman, maar hier weet hij bovenop te komen, en weet te stijgen naar succesvolle solo’s op het grote podium.
In de hoofdrollen: Miles Teller, J.K. Simmons en Paul Reiser.

Ghost

Ghost is nu al te zien!
Al een flink oude romantische fantasyfilm uit 1990, maar nog steeds enorm goed. Sam Wheat wordt vermoord bij een overval, maar zijn geest is nog niet klaar om de wereld te verlaten. Hij blijft als geest bij zijn vriendin Molly. Sam probeert als geest zijn vriendin te waarschuwen voor een gevaar dat eraan zit te komen, maar dat lukt niet alleen.
In de hoofdrollen: Patrick Swayze, Demi Moore en Whoopi Goldberg

Nog veel meer films

Deze maand worden er nog veel meer films toegevoegd op Videoland. Ruim 30 andere films komen te staan op de streamingdienst. Films zoals Fury, Vault en We Were Soldiers komen er bijvoorbeeld ook bij. Streamwijzer.nl heeft de gehele lijst klaargezet waardoor je snel kunt zien of jouw favoriete film op Videoland komt.