De eerste Dexter seizoen 9 teaser is hier

News
vrijdag, 23 april 2021 om 11:30
dexterf1602833219
Showtime heeft de eerste beelden van de nieuwe Dexter revival getoond. De Dexter seizoen 9 teaser is maar vrij kort, maar geeft wel een korte blik in de psyché van de bekende seriemoordenaar. Duidelijk is dat Dexter zijn leven als houthakker achter zich laat.
Dexter eindigde oorspronkelijk na acht seizoenen, waarvan de laatste vrijwel unaniem gehaat wordt, maar keert nu toch nog terug voor een nieuw seizoen. De Dexter seizoen 9 teaser toont dan ook direct waar fans op hopen, namelijk een blik op de gedachtegang van het hoofdpersonage dat ineens besloot om te stoppen als seriemoordenaar. Nu lijkt daar verandering in te komen.
In de teaser van tien seconden wordt namelijk ingezoomd op een bijl die in het hout hangt, terwijl een voice-over van Michael C. Hall als Dexter Morgan te horen is. Hij maakt duidelijk dat hij teruggaat naar zijn eigen natuur. Fans van de serie weten dat dat maar één ding kan betekenen: Dexter gaat weer moorden.
Bekijk de teaser van Dexter seizoen 9 hieronder!

Dexter seizoen 9 teaser is slechts het begin

Het nieuwe seizoen van Dexter kent ook al aardig wat details. Zo gaat het seizoen zich tien jaar na het oorspronkelijke einde van de serie afspelen. Dit keer zien we Dexter Morgan opduiken in Miami, terwijl hij een andere naam heeft aangenomen. Wat hij precies doet in de stad, is nog niet duidelijk. Wel gaat het gerucht dat Clancy Brown de schurk wordt van seizoen 9, wat kan betekenen dat Dexter naar Miami komt om Browns personage een kopje kleiner te maken.
Een releasedatum voor Dexter seizoen 9 is er nog niet. Wel is duidelijk dat de revival op de planning staat voor later dit jaar. Verwacht wordt dat Showtime in de herfst van dit jaar met nieuwe afleveringen komt.

Populair Nieuws