PUBG Lite wordt eind april verwijderd

  PUBG was een van de eerste grote titels die een enorme start gaf aan het Battle Royale genre. PUBG trok enorm veel fans, bracht zelfs een app om PUBG op de telefoon te spelen en gaf spelers met iets minder tijd een kortere versie voor de mobiel, PUBG Lite. De mobiele variant van de Battle Royale hit wordt eind april niet meer ondersteund en is ook al niet meer te downloaden.

  PUBG Lite komt helaas tot een einde. Op de mobiel waren er twee varianten van PUBG beschikbaar, de klassieke ‘mobile’ editie en de ‘Lite’ versie. PUBG Lite was een kleinere en ook kortere versie van de standaard app. Er waren zo minder spelers tegelijk in een potje en elke match had een tijdslimiet. Dit was een ideale manier voor spelers om even snel tussendoor een ‘Winner Winner Chicken Dinner!’ te halen.

  Helaas komt er een einde aan de verkorte versie van PUBG Mobile. PUBG Corporation heeft vorige week alle downloadlinks offline gehaald en besluit te werken aan twee nieuwe games binnen het PUBG Universum.

  Onduidelijk waarom de game wordt verwijderd

  De exacte reden is helaas niet gegeven door de ontwikkelaar. Er was op een blog-post enkel een melding gekomen dat het een “lastig besluit was.” De ontwikkelaar hoopt ook dat de game spelers een afleiding gaf van de wereldwijde pandemie. PUBG Lite wordt vanaf 29 april niet meer ondersteund en is uit alle locaties waar het te spelen was, al uit de digitale winkels verdwenen.

  PUBG

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.