'Battlefield 6 heeft moderne tijd als setting'

News
woensdag, 10 juni 2020 om 16:00
battlefield 6 headerf1622210501
We weten dat Battlefield 6 eraan zit te komen, maar DICE heeft nog niet veel informatie gedeeld over de First Person Shooter. Mogelijk weten we nu iets meer, door een insider die claimt te weten in welke tijdsperiode de titel zich afspeelt.
Met de laatste twee titels in de Battlefield franchise namen we plaats in een tijdmachine. Battlefield 1 speelde zich af tijdens de Eerste Wereldoorlog, terwijl Battlefield 5 een bezoekje bracht aan de Tweede Wereldoorlog. Daarvoor kwamen er alleen meerdere Battlefield games uit die zich afspelen in de moderne tijd.
Die keuze lijkt DICE opnieuw te gaan nemen voor Battlefield 6. De Zweedse ontwikkelaar heeft er zelf nog niet over gezegd, maar twee goed geïnformeerde bronnen melden dat de nieuwste titel in de franchise de 21ste eeuw aanhoudt als setting.
Eerst liet Tom Henderson vallen op Twitter dat liefhebbers van Battlefield 3 binnenkort ‘blij’ kunnen zijn en maakte later duidelijk dat het ging om de setting van Battlefield 6. Ook Jeff Grub van Venturebeat schaart zich nu bij die geruchten.

Battlefield 6 op PS5 en Xbox Series X

Waarschijnlijk moeten fans van de serie nog wel even geduld hebben. EA heeft namelijk eerder aangegeven dat de volgende game van DICE in 2021 zal uitkomen. Daarmee is het ook vrijwel zeker dat Battlefield 6 zal uitkomen op de PS5 en Xbox Series X, de next-gen consoles die uitkomen aan het einde van het jaar.

Populair Nieuws