'Battlefield 2042 zou origineel vulkaanuitbarstingen en aardverschuivingen bevatten'

News
maandag, 20 december 2021 om 16:30
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
Volgens insider Tom Henderson was het oorspronkelijke plan voor Battlefield 2042 dat er meer natuurrampen in het spel zouden voorkomen waaronder vulkaanuitbarstingen en aardverschuivingen. Dit zegt hij op Twitter.
Iedereen die wel eens Battlefield 2042 heeft gespeeld is wel bekend met de tornado. Volgens Tom Henderson, een insider die vaker met geruchten over games komt, was DICE oorspronkelijk van plan om veel meer natuurrampen aan de game toe te voegen. In 2020 zou er namelijk een presentatie zijn geweest van DICE waarin deze natuurrampen te zien waren.

Waarom zitten de natuurrampen niet in Battlefield 2042?

De reden dat alleen de tornado in de game zit, komt omdat door tijdnood de focus gelegd moest worden op de tornado. Er kon dus niet verder worden gewerkt aan de andere natuurrampen, waaronder dus vulkaanuitbarstingen en aardverschuivingen.
Henderson maakt in de tweet duidelijk teleurgesteld te zijn dat de onderdelen niet in de game zitten en dat de game meer tijd nodig had. Veel spelers zullen het hier zeker mee eens zijn.
We leven in een tijd waarin het niet onmogelijk is voor ontwikkelaars om later alsnog met updates of DLC's voor een game aan te komen. Mocht het dus waar zijn dat DICE van plan was om deze natuurrampen toe te voegen, dan zou het best kunnen dat deze alsnog later in een update worden toegevoegd. Het is alleen de vraag of DICE dit wel waard vindt. Er is namelijk veel kritiek op de nieuwe Battlefield game en veel spelers verlaten dus ook de game.

Populair Nieuws