Battlefield 2042 overladen met negatieve user reviews

News
maandag, 22 november 2021 om 11:00
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
Onlangs is Battlefield 2042 gelanceerd, dus beschikbaar voor iedereen. Spelers zijn alleen niet erg positief over de game, momenteel is de game namelijk een van de slechtst beoordeelde games op Steam.
Battlefield 2042 heeft een niet al te goede start gehad. Een week voor de release kwam er een proefversie uit voor Xbox Game Pass en EA Play. Deze proefversie bleek vol fouten te zitten. Dit zou opgelost worden voor de release, maar spelers zijn nog steeds niet tevreden met de game.

Veel kritiek op Battlefield 2042

Op Steam laten spelers horen dat ze niet blij zijn met de game. De game heeft al meer dan 17,000 negatieve reviews ontvangen op de digitale game store. Hierdoor zit Battlefield 2042 in het lijstje van slechtst beoordeelde games op Steam.
Dat spelers negatief zijn over de game komt niet alleen door glitches. Spelers vinden ook dat de game niet voelt als een Battlefield game. Veel echte Battlefield elementen zitten namelijk niet in de nieuwe game. Eén van deze dingen is bijvoorbeeld dat het nog niet mogelijk is om de voice chat te gebruiken, de komst van de voice chat is namelijk vertraagd.
DICE zegt van plan te zijn met oplossingen te komen voor de problemen van de game, maar of dit genoeg is om de reviews positiever te krijgen is nog maar de vraag. Vooral omdat er juist veel kritiek is op de inhoud van de game en niet per se de glitches.

Populair Nieuws