Tip: FIFA 22 nu met hoge korting te scoren dankzij Black Friday!

News
maandag, 22 november 2021 om 11:30
fifa 22f1633104591
Zo’n beetje elke voetballiefhebber zal met smart naar de release van FIFA 22 hebben uitgekeken, maar niet iedereen heeft het geld om de game voor de volle pond aan te schaffen. Gelukkig kan je FIFA 22 nu met veel korting scoren dankzij Black Friday!
Voor wie op zoek is naar koopjes is deze week één van de mooiste tijden van het jaar. Webshops pakken namelijk massaal uit voor Black Friday en strooien met hoge kortingen. Het ideale moment dus om een nieuwe TV, monitor of laptop te kopen, maar ook om je game-collectie aan te vullen. Veel titels zijn namelijk lekker goedkoop te scoren.
Dat geldt ook voor de gloednieuwe voetbalgame van EA, namelijk FIFA 22. Ondanks dat de titel pas vorige maand is uitgekomen, kan je nu al genieten van hoge korting op de footie. Wil je dus profiteren van een heerlijk prijskaartje, dan is nu de kans om je slag te slaan.

Aan de slag met nieuwe features in FIFA 22

EA heeft voor FIFA 22 weer een berg nieuwe veranderingen toegepast. Zo is de Career Mode flink op de schop gegaan, is FUT toegankelijker geworden voor spelers, zullen keepers een stuk intelligenter te werk gaan, heb je meer mogelijkheden met aanvallen en nog veel meer.
Voor de PS5 en Xbox Series X versie is EA bovendien gekomen met de HyperMotion-technologie. Met de nieuwe tech zijn animaties een stuk realistischer geworden en zullen de persoonlijke karakteristieken van spelers ook beter uit de verf komen. Zo zal het bijvoorbeeld meteen duidelijk zijn wanneer je Kylian Mbappé onder de knoppen hebt.