Battlefield 2042 krijgt proefversie van 10 uur voor EA Play en Xbox Game Pass

News
woensdag, 03 november 2021 om 18:00
battlefield 2042 hazard zonef1635868234
Er komt een proefversie van Battlefield 2042. Hierin kunnen spelers de game voor tien uur lang spelen, maar moeten wel een EA Play lid zijn of een Xbox Game Pass hebben.
Battlefield 2042 krijgt vanaf 12 november een proefversie van tien uur voor leden van EA Play en voor mensen met een Xbox Game Pass. Er was in oktober al een open bèta beschikbaar voor de game, maar die zorgde voor veel discussies rondom Battlefield 2042. Om de fans te kalmeren heeft EA toen gezegd dat de bètaversie al een paar maanden oud is.
Vanaf 12 november kunnen spelers de Gold of Ultimate-versie van de game spelen als ze deze hebben gereserveerd. De mensen die dit hebben gereserveerd krijgen alleen geen gratis pas voor Battlefield 2042, maar een proefversie van de game voor maar liefst tien uur. Nadat de speler tien uur lang de game heeft gespeeld, zal je worden buitengesloten van de game en moet je hem zelf kopen.
De aanstaande proefperiode voor Battlefield zal weer een grote aanwinst zijn voor de Xbox Game Pass. De pas heeft inmiddels al een paar grote games klaarstaan voor november waaronder, Forza Horizon 5, It Takes Two en GTA: San Andreas Remastered.

PC mogelijkheden Battlefield 2042

Hoewel de game een week eerder uitkomt voor console, heeft de PC wel de beste grafische functies. Op de PC kunnen spelers namelijk genieten van Nvidia's DLSS technologie. Hiermee hebben PC-gebruikers een hogere resolutie en is de accuraatheid verbeterd.
Battlefield 2042 zou eerst op 22 oktober uitkomen, maar is uitgesteld tot 19 november. De game is beschikbaar op de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S en PC.