De beste stofzuigers voor studentenkamers - Tech Thursday

Article
woensdag, 09 juni 2021 om 17:30
primo stofzuigerf1623148895
Trek je deze zomer je nieuwe studentenkamer in? Dan heb je waarschijnlijk ook een stofzuiger nodig, daarom zetten we deze Tech Thursday de beste stofzuigers voor studentenkamers voor je op een rij.
Het grote probleem met studentenkamers is vaak dat ze zo klein zijn dat jij je reet niet eens kan keren zonder iets om te stoten. Dan is het natuurlijk ook niet handig om een bakbeest van een stofzuiger te hebben voor je kamer, maar juist iets wat een beetje praktischer is. Je komt dan al gauw uit bij steelstofzuigers die handzaam en compact zijn. Wij zetten de beste stofzuigers voor studentenkamers voor je op een rij op deze Tech Thursday zodat je niet heel lang hoeft te zoeken.

Primo PR500SV

Als student heb je waarschijnlijk niet een al te groot budget, zeker niet als je ook nog iedere maand aardig wat huur betaalt voor een extreem compacte studentenkamer. Daarom is de Primo PR500SV misschien wel een van de beste stofzuigers voor studentenkamers. De prijs ligt namelijk een stuk lager dan bij de concurrentie, maar de stofzuiger doet wel goed zijn werk. Primo zegt zelf dat de steelstofzuiger eigenlijk alleen geschikt is als aanvulling op een normale stofzuiger, maar dat geldt in de praktijk alleen voor grotere woningen, niet voor een simpele studentenkamer.
aeg cx7f1623149832

AEG CX7-2-30DB

Als je iets meer budget hebt als student, dan is het misschien de moeite waard om even te kijken naar de AEG CX7-2-30DB als een van de beste stofzuigers voor studentenkamers. De steelstofzuiger van AEG is niet alleen heel compact en handzaam, maar ook nog eens bijzonder licht. Dat kan je ook nog op twee verschillende manier opvatten, want de stofzuiger heeft namelijk een set LED-lichtjes aan de voorkant om ook alles te kunnen zien op de donkerste plekjes.
samsung powerstickf1623150362

Samsung Powerstick VS6000

Voor huishoudelijke apparaten is Samsung altijd een degelijke optie en dus staat de Powerstick VS6000 tussen de beste stofzuigers voor studentenkamers. Het is niet de allerbeste die je kan krijgen, maar het is zeker geen slechte optie. Zeker als je nog een kat hebt in je studentenhuis, is het misschien wel handig om naar deze stofzuiger te kijken. Samsung heeft namelijk een handig systeem in de borstel ingebouwd om haren te verwijderen zonder je handen vies te maken, toch wel zo prettig.
philips 8000 serief1623150731

Philips XC8043/01

Mocht je nou een nog wat ruimer budget hebben en een stofzuiger zoeken die alle functies van de eerdere stofzuigers combineert, dan is de Philips XC8043/01 een van de beste stofzuigers voor studentenkamers die je kan krijgen. Het unieke 360 graden mondstuk voor de stofzuiger zorgt er ook voor dat je geen plekje mist. Enige nadeel is wel dat de stofzuiger met een flink prijskaartje komt en dat er dan eigenlijk een beter alternatief nog op de markt te vinden is.
dyson v8 absolutef1623150991

Dyson V8 Absolute

Als je een lijstje maakt over de beste stofzuigers voor studentenkamers, dan mag Dyson niet ontbreken. De fabrikant maakt namelijk al jaren het beste van het beste als het aankomt op stofzuigers. De V8 Absolute is dan misschien niet het ultieme model wat je kan krijgen van Dyson, maar het is nog steeds een uitstekend apparaat voor de gemiddelde studentenkamer. Er is geen stofzuiger in deze prijsklasse die kan concurreren met de zuigkracht en dat is natuurlijk ook wat waard.

Tech Thursday: De beste stofzuigers voor studentenkamers

Hopelijk hebben we je op deze Tech Thursday geholpen met het vinden van de beste stofzuigers voor studentenkamers. Je wil natuurlijk wel dat de plek waar je studeert namelijk lekker schoon is, maar als je veel verslagen moet tikken dan wil je dat natuurlijk ook wel op een veilige manier doen, check daarom ook nog even voor een ergonomisch toetsenbord. Om de dag goed en gezond te beginnen pak je er natuurlijk ook een lekkere smoothie bij vol met groenten en fruit.

Populair Nieuws

Laatste Reacties