Battlefield 2042 gamer uit zijn woede bij de klantenservice

News
donderdag, 03 februari 2022 om 20:00
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
Wanneer je geen persoonlijke brief naar EA of DICE kan sturen over je woede rondom Battlefield 2042 moet je creatief denken. Iemand dacht misschien iets te creatief en contacteerde de klantenservice van Battlefield 2042.
De klantenservice is ooit bedacht om te helpen bij het retourneren van games, instellen van games, technische hulp te leveren of andere problemen waar mensen tegenaan lopen. Het zal volstrekt onzinnig en onlogisch zijn om een discussie te beginnen met iemand bij de klantenservice over een game die niet helemaal goed uit de verf gekomen is. Toch is dit precies wat een gamer heeft gedaan, de subreddit waar hij zijn conversatie plaatste is inmiddels offline gehaald.
De reacties onder de Reddit post zijn erg verdeeld. Sommige spelers sluiten zich bij de enthousiaste fan aan die zijn frustatie bij de klantenservice heeft geuit, terwijl anderen de leden van de klantenservice proberen te verdedigen. Wat ook niet helpt is het feit dat DICE erg stil is over de nieuwste game in de populaire franchise. Vlak na lancering zijn er een paar grote updates geweest, maar tot nu toe is er in 2022 slechts een kleine patch uitgekomen. Er is een grotere update beloofd later deze maand, maar veel hierover is nog niet duidelijk.

Wat is de huidige staat van Battlefield 2042?

Het lijkt er op dat DICE zelf ook niet helemaal weet wat zij met hun game aan moet. Onlangs heeft de ontwikkelaar een modus toegevoegd onder de naam Zombie Survival, maar al vrij snel heeft DICE besloten deze weer uit de game te halen vanwege XP farmers. Het lijkt erop dat de makers van Battlefield 2042 wel hun best doen om alles recht te trekken, en misschien dat de Portal modus daarom binnenkort free-to-play wordt.