Is dit waarom GTA The Trilogy Remastered van PC verdween?

News
maandag, 15 november 2021 om 17:30
gta trilogy definitive editionf1636730260
Naar verluidt zou Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition nummers bevatten zonder licentie en bestanden die lijken op de minigame ‘Hot Coffee’.
Grand Theft Autos: The Trilogy – The Definitive Edition bevat naar verluidt nummers zonder licenties bevatten en de beruchte mini-seksgame ‘Hot Coffee’. Volgens VGC zouden deze bestanden een goede reden zijn waarom de PC-versie van het spel uit de Rockstar Games Launcer werd verwijderd.
Na de release van GTA: The Trilogy– The Definitive Edition ontdekten dataminers wat zij een “heilige graal” noemden in de bestanden van de game. Dit bevat bijna alle muziek die is verwijderd uit Vice City en San Andreas vanwege verlopen licenties. De muziekbestanden zitten nog in het spel, maar zijn alleen niet in de rotatie van de afgespeelde muziek te vinden.
Verder is er ook een niet-gecompliceerde versie van het main.scm-bestand ontdekt door de dataminers. Dit bevat “alle gamescripts voor GTA III, Vice City en San Andreas bevat, inclusief geknipte en ontbrekende inhoud, evenals aantekeningen van Rockstar North-medewerkers uit die tijd."
In GTA: San Andreas – Definitive Edition zou daarnaast een “Hot Coffee”-bestand aanwezig zijn die alleen niet actief is. ‘Hot Coffee’ was een minigame waarin spelers seks konden hebben in de game.

Rechtszaak GTA

Deze minigame werd uiteindelijk uitgeschakeld voor de PS2, Xbox en PC-versies van San Andreas, maar in 2005 ontdekte fans verwijzingen naar de bestanden en maakte de minigame volledig speelbaar via een mod. Rockstar werd ook getroffen door een rechtszaak door de seksuele inhoud in 2009.
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition is inmiddels weer terug in de Rockstar Games Launcher voor PC gebruikers.

Populair Nieuws