XP Farm servers in Battlefield 2042 zijn valstrik voor spelers

News
maandag, 15 november 2021 om 9:30
battlefield 2042 battlefield 6 5f1623244109
Het is niet ongebruikelijk dat spelers bij een online game meteen op zoek gaan naar loopholes en andere manieren om de normale vorm van progressie te omzeilen. In Battlefield 2042 zijn dan ook meteen XP Farm servers opgedoken, die alleen een valstrik zijn voor andere spelers.
Battlefield 2042 is nog niet officieel gelanceerd voor het grote publiek, maar spelers die de Gold of Premium Edition van de game hebben gekocht of lid zijn van EA Play, hebben een aantal dagen eerder toegang dan de rest. Die spelers hebben nu ook al snel een manier verzonnen om snel XP te farmen, door een server op te zetten met een grote groep aan bots tegen een klein groepje spelers.
Andere spelers die de XP Farm server in de lijst zien staan en denken mooi mee te liften op het concept, lopen alleen rechtstreeks in een valstrik. Zij komen namelijk terecht in het team van de bots en worden direct opgejaagd door de groep goed georganiseerde tegenstanders. Dat meldt PC Gamer.
Volgens de publicatie verlaten alleen niet alle spelers meteen de server wanneer ze worden opgejaagd. Een kleine groep probeert stand te houden tegen de overmacht, in een soort David tegen Goliath-situatie.

Actie tegen XP Farm servers

EA en DICE zijn geen fan van de XP Farm servers die spelers hebben opgezet. De ontwikkelaar en uitgever hebben namelijk meteen actie ondernomen tegen de servers. Dat wordt gemeld op het Twitter-kanaal van Battlefield. Spelers zullen waarschijnlijk nu minder XP verdienen in potjes tegen bots.

Populair Nieuws

Laatste Reacties