Veelbesproken DC film was te slecht om uit te brengen

News
vrijdag, 03 februari 2023 om 18:30
De Batgirl film waar Leslie Grace in speelt is geannuleerd en dat was een “moedige beslissing” volgens DC Studios co-CEO Peter Safran.
Safran zou zijn gedachtes over Batgirl hebben gedeeld tijdens een pers event dat werd gehouden op het terrein van Warner Bros. Op het evenement zouden Safran en James Gunn details hebben gegeven over de eerste wave films en series van het nieuwe DC Universe.
“Het personage van Batgirl wordt uiteindelijk ongetwijfeld toegevoegd in ons verhaal”, zei Safran. “Op het gebied van Batgirl gaat het niet over dat het laat in het proces van de film is geannuleerd. Ik heb de film gezien en er zijn ongelofelijk veel getalenteerde mensen, voor en achter de camera in die film.”
“Maar de film was niet uit te brengen en dat gebeurt soms”, ging hij verder. “Ik denk dat David Zaslav (president en CEO van Warner Bros. Discovery) en het team een erg gedurfde en moedige beslissing hebben gemaakt om het te annuleren omdat het DC zou hebben geschaad. Het zou de mensen die betrokken waren hebben geraakt.”
the batman2022f1675339382
De film heeft 90 miljoen dollar gekost en zou al klaar met schieten en ver in de postproductie zitten toen deze werd stopgezet door de nieuwe leiding na de samenvoeging van Discovery met WarnerMedia.
Safran eindigt zijn statement met: “ik denk dat het geen makkelijke beslissing was, maar ze hebben de juiste beslissing genomen door het op de lange baan te schuiven. Batgirl is onvermijdelijk een personage dat we in ons verhaal zullen opnemen”.