Update - Banken kampen met storing op stortingsdag vakantiegeld

News
donderdag, 23 mei 2024 om 10:30
bank pasf1606750580

Update - Storing is weer voorbij

Klanten van de SNS Bank, ASN Bank en Regiobank kunnen weer gewoon bij hun rekening. De storing met het internetbankieren is door moederbedrijf de Volksbank namelijk opgelost.
Origineel bericht:
Er is momenteel een grote storing gaande bij SNS Bank. Deze zorgt er onder andere voor dat het lastig is om te internetbankieren via de app van het bedrijf. De SNS Bank storing is ook zelf al bevestigd door de Nederlandse bank.
SNS maakt dat via X (voorheen Twitter) duidelijk. Daar wordt gereageerd op een gebruiker die aangeeft dat hij niet meer in de app kan inloggen. Het officiële account van SNS Bank reageert: "Goedemorgen, er is inderdaad een storing op dit moment. We zijn achter de schermen hard bezig om dit op te lossen. Probeer je het later nogmaals?"
Door de storing bij SNS Bank zijn er ook problemen bij gebruikers van ASN Bank en RegioBank. Beiden vallen samen met SNS Bank onder de paraplu van de Volksbank. De storing lijkt dan ook overkoepelend te zijn voor het gehele netwerk.

Storing op stortingsdag vakantiegeld

Wat de storing extra pijnlijk maakt, is dat de storing plaatsvindt op de dag dat velen hun loon en vakantiegeld voor het jaar uitgekeerd krijgen. Daarover wordt online dan ook al door een aantal gebruikers geklaagd.
Op Allestoringen.nl neemt het aantal meldingen van de storing alleen maar toe. Waar kort voor 10.00 uur 's ochtends nog maar een paar problemen gemeld werden, staat de teller inmiddels op bijna 3000 klachten.
Mocht er meer duidelijkheid komen over wanneer de storing is opgelost, wordt dit bericht uiteraard bijgewerkt.
Dit bericht is bijgewerkt op 23 mei 2024.

Poll

Populair Nieuws

Laatste Reacties