Update - SNS storing maakt inloggen onmogelijk

News
woensdag, 18 oktober 2023 om 13:30
storingf1623744697
Klanten bij de SNS Bank kunnen momenteel niet bij hun geld. Er is namelijk een storing gaande bij de bank. Er zijn veel meldingen op Allestoringen en de bank bevestigt ook dat er problemen zijn.

Update 2 - Storingen Volksbank voorbij

De problemen bij Volksbank-merken SNS, ASN en Regiobank zijn voorbij. Na ongeveer anderhalf uur storing waren de meldingen weer op een normaal niveau, waarna ze niet meer verder zijn gestegen. Op Twitter laat SNS klanten weten dat de storing is opgelost en ook bij onze eigen tests konden we weer inloggen.

Update - Ook ASN en Regiobank getroffen

De storing van de SNS bank lijkt niet beperkt tot alleen SNS. Hoewel er over die bank de meeste meldingen zijn, zijn er ook significante pieken te zien bij ASN en Regiobank. Samen met SNS vallen deze onder de Volksbank, dit patroon is niet geheel onverwacht.
Oorspronkelijk bericht:
Wie op dit moment niet kan inloggen bij SNS is zeker niet alleen. In het afgelopen half uur zijn er veel meldingen binnengekomen op Allestoringen, waar een piek te zien is van meer dan 2000. Ook uit eigen ervaring kunnen we melden dat inloggen bij de bank momenteel niet meer oplevert dan een foutmelding.
SNS is gelukkig op de hoogte van de storing. Aan klanten die melding maken van de problemen op Twitter, meldt de klantenservice dat er inderdaad problemen zijn. Er wordt aan gewerkt om het op te lossen, maar vooralsnog lijkt er nog geen oplossing gevonden te zijn.

Wanneer is de storing bij de SNS Bank voorbij?

Het is nu dan ook nog moeilijk in te schatten wanneer we kunnen verwachten dat de storing voorbij is. Aangezien de storing bekend is bij SNS, kan het zinvol zijn om de Twitter-pagina van de bank in de gaten te houden. Als de storing voorbij is, wordt het daar waarschijnlijk gemeld.
Maar hoe lang dat nog gaat duren is de vraag. Storingen kunnen soms net zo snel weer opgelost zijn als ze begonnen, maar het komt ook voor dat een bankstoring bijna een hele dag duurt. Als de problemen voorbij zijn, lees je dat ook hier weer terug.