Baby Yoda steelt de show in nieuwe beelden The Mandalorian seizoen 2

News
dinsdag, 20 oktober 2020 om 11:00
baby yodaf1581086514
Aan het einde van deze maand is het zover, dan gaat The Mandalorian eindelijk weer verder. Om ons alvast lekker te maken voor seizoen 2, heeft Disney een aantal nieuwe beelden gedeeld, waarin Baby Yoda uiteraard weer de show steelt.
De nieuwe streamingdienst van Disney is nog niet bepaald een groot succes, met veel series die zijn uitgesteld. Eén van de weinige lichtpuntjes voor Disney+ is The Mandalorian, waarvan het eerste seizoen tegelijkertijd met de dienst lanceerde. Binnen de kortste keren had de serie een flinke fanbase opgebouwd, mede dankzij de enorm schattige Baby Yoda.
Seizoen 2 van The Mandalorian is nu aanstaande en om kijkers alvast enthousiast te maken heeft Disney nieuwe beelden gedeeld via IGN. Zo zien we The Mandalorian (Pedro Pascal) werken aan zijn trouwe ruimteschip en met Baby Yoda een wandeling maken door een stad op Tatooine - hoogstwaarschijnlijk Mos Eisley. Naast het bekende duo zien we in de beelden ook weer Cara Dune (Gina Carano) en Greef Karga (Carl Weathers) terugkeren.

Wat gaat er gebeuren in seizoen 2?

The Mandalorian seizoen 2 gaat verder waar seizoen 1 geëindigd was. ‘Mando’ heeft nu als missie om The Child af te leveren bij zijn eigen volk - een ras van tovenaars genaamd Jedi. Die reis zal alleen niet zo makkelijk zijn. De premiejager heeft namelijk geen idee waar hij moet zoeken en bovendien zit Moff Gideon (Giancarlo Esposito) ook achter Baby Yoda aan, samen met zijn overgebleven Stormtroopers. Het belooft weer een spannend seizoen te gaan worden!
The Mandalorian seizoen 2 gaat op 30 oktober van start op Disney+ en zal net zoals het eerste seizoen acht afleveringen tellen.

Populair Nieuws