Marvel Avengers 5-plannen zijn al begonnen volgens Kevin Feige

News
dinsdag, 07 september 2021 om 13:00
iron manf1631010043
Marvel-baas Kevin Feige hint naar toekomstplannen voor The Avengers 5. De topman bij Disney zegt dat de plannen voor de film al zijn begonnen.
Let op: dit bericht bevat spoilers over The Avengers films!
De Marvel-baas werd onlangs gevraagd wanneer het publiek de Avengers opnieuw zou kunnen zien samenwerken om de vijanden in Avengers 5 te verslaan, zo meldt Movieweb. Hoewel hij meestal zwijgt over het geheel, heeft hij dit wel onthuld.
Na Avengers: Endgame uit 2019, waarin Iron Man, Captain America Thor het team opnieuw samenbracht om het op te nemen tegen Thanos, zijn veel van de oprichters van The Avengers nu dood. Tony Stark, gespeeld door Robert Downey Jr, en Black Widow, gespeeld door Scarlett Johansson gingen ten onder tijdens de dramatische gebeurtenissen. Steve Rogers, gespeeld door Chris Evans, werd gelukkig oud met de liefde van zijn leven. Hij overhandigde de mantel van Captain America aan Sam Wilson.

Nieuwe dreiging in Marvel Avengers 5

Daarom is er de volgende keer dat de Avengers op het grote scherm te zien zijn, een nieuwe line-up nodig. Hoewel we niet weten wie er gekozen zal worden om namens de aarde te vechten, komt de volgende dreiging uit de kosmos. De meest voor de hand liggende keuze tot nu toe is Shang-Chi, die nu zijn MCU-debuut heeft gemaakt in Shang-Chi en de Legend of the Ten Rings. Het personage werd officieel beschreven als Marvels nieuwe Avenger in een recente trailer voor de film waarbij acteur Simu Liu eerder zijn hoop onthulde om vooruit te komen als vechtsportmeester.
Naast Shang-Chi zal het publiek ook kennismaken met verschillende nieuwe helden en teams, waaronder The Eternals, Kamala Khan AKA Mrs. Marvel, WandaVision's Monica Rambo, Captain Marvel en The Fantastic Four, waarmee deze fase van het MCU wordt afgesloten. Daarom zou de studio verwend moeten worden als het gaat om het kiezen van wie ze willen voor Avengers 5.
Voorlopig genieten Marvel-fans van een terugkeer naar de MCU in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, waarin de held wordt gevolgd terwijl hij gedwongen wordt zijn verleden onder ogen te zien nadat hij van zijn kant is teruggebracht in de organisatie van de Ten Rings.

Populair Nieuws