Call of Duty Vanguard multiplayer wordt vanavond getoond

News
dinsdag, 07 september 2021 om 12:20
vanguard reveal 06 minf1629369932
Tijdens gamescom 2021 zijn de eerste beelden van de singleplayer van Call of Duty Vanguard onthuld. Vanavond zal de multiplayer eindelijk uit de doeken worden gedaan.
De Call of Duty-franchise heeft een enorme fanbase en dat komt voornamelijk door de multiplayer modi van de games. Hoewel het dus leuk was dat tijdens Opening Night Live de singleplayer campagne van Call of Duty Vanguard werd getoond, staan de meeste spelers te popelen totdat de eerste beelden de multiplayer bekend worden gemaakt.
Gelukkig hoeven de fans niet lang meer te wachten. Vanavond zal namelijk eindelijk de multiplayer reveal zijn van Call of Duty Vanguard. Dat heeft uitgever Activision Blizzard bekendgemaakt. Je kan de onthulling live volgen via het YouTube-kanaal van Call of Duty om 19:00 Nederlandse tijd.
Wat er precies getoond zal worden tijdens de stream is nog niet bekend. Waarschijnlijk zal ontwikkelaar Sledgehammer Games komen met een trailer en meer details bekendmaken over de verschillende modi die de multiplayer van Call of Duty Vanguard rijk zal zijn.

Beta Call of Duty Vanguard op komst

Het zal ook niet lang meer duren voordat spelers zelf met Call of Duty Vanguard aan de slag kunnen gaan. Van 10 tot en met 13 september zal er namelijk een beta gehouden worden voor de multiplayer, exclusief voor de PlayStation 4 en 5. Vervolgens zal er vanaf 16 tot en met 20 september nog een beta gehouden worden voor alle platforms.
De release van Call of Duty Vanguard zal zijn op 5 november 2022. De game komt uit de voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One en PC.