Eindelijk officiële fan conventie voor Game of Thrones

News
dinsdag, 07 september 2021 om 13:30
schermafbeelding 2019 10 29 om 212905f1631013773
Tussen 18 en 20 februari 2022 is hij er dan eindelijk, de eerste fan conventie van Game of Thrones. Het heeft even geduurd, maar hij is er wel!
Naast de Lucifer, Stranger Con en Supernatural conventies, heeft Creation Entertainment wederom het heft in handen genomen met een officiële conventie voor een populaire show. Samen met Warner Bros hebben zij een Game of Thrones conventie georganiseerd. Dus nu, ruim twee jaar na het einde van de serie, is er dan eindelijk een evenement waar fans naar uit kunnen kijken.
Creation Entertainment belooft de fans een moment om niet te vergeten. Er zijn speciale gasten, cosplay, photoshoots en korting op enorm veel Game of Thrones merchandise. Creation Entertainment laat weten dat je zelfs je favoriete acteur kan ontmoeten voor een goed gesprek, handtekening of selfie. Waarschijnlijk zal je daar wel voor in de buidel moeten tasten.

Meer nieuws over Game of Thrones series?

De senior vice president van Warner Bros, Peter van Roden, verteld dat Game of Thrones een cultureel fenomeen geworden is met een enorme fanbase. “Het is een spannend iniatief waarbij de populariteit van de show alleen maar meer zal groeien, het wordt een onvergetelijk moment wat voor zowel nieuwe als trouwe fans leuk zal zijn. Dit wordt DE plek om nog dieper in de wereld van Game of Thrones te duiken”, aldus van Roden.
Naast dit prachtige nieuws hopen veel fans daar vooral antwoorden te zoeken. Veel willen maar al te graag weten of er nieuws is over de spin-off series van Game of Thrones. Een daarvan is House of Dragons. In een eerdere report over Game of Thrones staat dat er in totaal vijf spin-off series zullen verschijnen. Volgens HBO heeft alleen House of Dragons tot nu toe het groene licht gekregen.

Populair Nieuws