Avatar: Frontiers of Pandora laat van zich zien tijdens Ubi Forward 2021

News
zaterdag, 12 juni 2021 om 22:14
20210612 avatarf1623529480
Ubi Forward deed tijdens E3 2021 een duit in het zakje rondom Avatar: Frontiers of Pandora. De game die rond de filmfranchise draait, zal je de vreemde planeet laten verkennen als een Avatar, maar ook de andere kant van de munt belichten. De mensen zijn namelijk ook op Pandora zoals in de trailer te zien is.
De nieuwe Avatar-film is al een tijdje onderweg en Ubisoft doet alvast een duit in het zakje. In 2022 worden we namelijk verwend met een nieuwe Avatar game, getiteld Frontiers of Pandora. De game zal zich gaan afspelen op de vreemde planeet uit de filmfranchise. De trailer laat al goed zien dat de game gebruik gaat maken van de kracht van de PlayStation 5 ne Xbox Series X/S als deze uitkomt. Daarnaast weten we al dat de game naar PC en Google Stadia komt, alsook Luna.

Avatar: Frontiers of Pandora belooft veel moois

De trailer laat deels zien wat we van de game mogen verwachten. Aan de ene kant zal er ruimte voor rust, sereniteit en het ontdekken van het mooie Pandora in next-gen zijn. Aan de andere kant zal de game actie met zich meebrengen als de mensen in het spel komen met hun machines.
Veel gameplay liet de trailer nog niet zien, maar voor de oplettenden onder ons was er wel al iets te zien. Het lijkt erop dat de game deels in first person te spelen zal zijn en 'voertuigen en mounts' bevatten, maar hoe de gameplay exact zal gaan werken en wat je in de game mag gaan doen is nog niet bekend.

Meer toffe Ubisoft onthullingen tijdens E3 2021

Ubisoft heeft al een paar hele toffe aankondigingen gedaan tijdens de Ubi Forward E3 2021 stream. Zo kregen we de eerste blik op de nieuwe Mario + Rabbids game, werd Just Dance onthuld en krijgt Rainbow Six Siege cross play en een nieuwe operator. Al het E3 2021 nieuws check je natuurlijk op onze speciale E3 2021 pagina!

Populair Nieuws

Laatste Reacties