Ubisoft brengt next-gen support en crossplay naar Rainbow Six Siege

News
zaterdag, 12 juni 2021 om 21:40
20210612 rainbow six siegef1623526511
Ubisoft deed tijdens Ubi Forward livestream een toffe onthulling rondom Rainbow Six Siege. De game, die op het moment in jaar zes zit, krijgt een flinke upgrade. De game gaat hierdoor naar next-gen consoles en krijgt langzaam maar zeker cross play ondersteuning voor álle platformen. Samen spelen wordt straks dus makkelijker dan ooit!
Ubisoft komt met een flinke update voor Rainbow Six Siege. De game krijgt allerlei aanpassingen, waaronder next-gen support en cross play voor álle platformen. Op 30 juni 2021 zal Rainbow Six Siege cross play ondersteunen voor Stadia, PC en Luna en vroeg in 2022 biedt de game cross play tussen Xbox en PlayStation platformen. Later wordt deze cross play mogelijkheid nog verder uitgebreid, waardoor álle spelers met elkaar kunnen spelen. Maar daarmee is het nog niet klaar voor Rainbow Six Siege.

Tijdens Ubi Forward nieuwe Rainbow Six Siege operator onthuld

Ubisoft deed namelijk met een korte geanimeerde trailer een nieuwe operator uit de doeken. De nieuwe operator zal Thunderbird heten en nieuwe unieke gaven hebben. Ze laat zich namelijk leiden door geesten en kan een zogeheten Kòna-station op de grond plaatsen. Deze dient als een veilige haven voor gewonde operators. Als iemand neer gaat, is het slechts een kwestie voor diegene om in die Kòna te komen en dan wordt hij of zij vanzelf opgelapt. Gewonde spelers worden door het station genezen.
Thunderbird heeft als standaard uitrusting een SPEAR .308 assault rifle of een SPAS-15 shotgun een Bearing 9 Machinepistool of een Q-929 handpistool. Daarnaast komt ze met een Impactgranaat of C4 op zak en natuurlijk het Kòna-station. Thunderbird geeft spelers zo weer een hele nieuwe dimensie om naar uit te kijken!