Just Dance 2022 aangekondigd tijdens Ubisoft Forward

News
zaterdag, 12 juni 2021 om 21:54
jd2022f1623527495
Er wordt vaak wat lacherig gedaan over Just Dance, maar jaarlijks kijken velen uit naar de nieuwe editie van Just Dance om de pasjes van de nieuwe liedjes te gaan leren. Ook dit jaar komt de panda met zijn gestileerde dansers en danseressen met zo'n 40 nieuwe liedjes naar Just Dance 2022. Dit jaar heeft Ubisoft wat bijzonders in petto: Todrick Hall komt met zijn song Nails, Hair, Hips, Heels naar Just Dance in een speciaal voor de game gemaakte versie. Van wat we in de aankondiging te zin kregen wordt het een bijzonder enerverende versie!
Andere songs die aanwezig zullen zijn: Believer van Imagine Dragons en Level Up van Ciara, Ongetwijfeld zullen richting de releasedatum meer nummers bekend gemaakt worden.

Just Dance 2022 komt uit op 4 november voor PlayStation 4 en 5, Xbox One, Series S|X, Switch en Stadia.

E3 2021 belooft nog veel meer mooie dingen

Naast de Ubisoft Forward show heeft E3 2021 nog veel meer te bieden. Zo staat op zondag de show van Microsoft en Bethesda gepland, evenals de PC Gaming Show. Daarnaast komt Nintendo nog op dinsdag langs en hebben ook kleinere uitgevers een presentatie gepland. Check ons overzicht voor de volledige planning van de E3 en blijft natuurlijk XGN.nl in de gaten houden voor al het laatste nieuws van de beurs of volg de shows live met ons op Twitch!