Call of Duty Vanguard krijg geen exclusieve modus voor PS5 en PS4

News
woensdag, 03 november 2021 om 11:00
call of duty vanguard headerf1635931238
Call of Duty Vanguard krijgt geen speciale gamemode voor de PlayStation consoles. Dit is opvallend, omdat de voorgaande Call of Duty games dit wel hadden. Wat er wel speciaal voor de PS4 en PS5 bij komt staat in een blogpost van Sony.
Call of Duty fans met een PS4 of PS5 hoeven niet te verwachten dat er een PlayStation exclusive modus beschikbaar wordt gemaakt voor Call of Duty Vanguard. De content die speciaal voor de PlayStation consoles is, is namelijk bekendgemaakt en er staat geen gamemode tussen. Dat is opvallend, want de voorgaande Call of Duty games hadden namelijk wel steeds een speciale modus voor de PlayStation consoles.

Krijgen PlayStation gebruikers dan wel iets extra?

Ook al komt er dan geen tijdelijke exclusieve modus, toch krijgen PlayStation gebruikers wel een aantal voordelen. Spelers met een PS Plus abonnement krijgen namelijk een gratis multiplayer bundel met een skin van een Operator. Ook krijgen PlayStation spelers die in een Party spelen 25 procent meer XP dan andere spelers, daarnaast komt er ook iedere maand een dubbel XP evenement.
Hoewel het ontbreken van een exclusive gamemode misschien slecht nieuws is voor PS4 en PS5 gamers, is het goed nieuws voor spelers van de Xbox en PC. Zij hoeven nu immers niet langer te wachten op een modus die spelers op de PlayStation consoles wel al gewoon kunnen spelen.