Assassin's Creed Valhalla tijdens Black Friday met enorm veel korting te scoren!

News
donderdag, 25 november 2021 om 13:00
assassins creed valhalla battlef1632998583
Momenteel zijn er op verschillende websites een hoop Black Friday deals verkrijgbaar. Daar zitten een aantal erg goede deals tussen. Er is bijvoorbeeld wel een hele goede deal voor Assassin's Creed Valhalla voor de PS5, PS4, Xbox Series X/S en Xbox One. De actie vind je hier.
Wie nog niet de game Assassin's Creed Valhalla heeft uitgeprobeerd, maar deze nog wel graag zou willen aanschaffen is er momenteel een goede deal. De game is namelijk via Amazon verkrijgbaar voor maar 19,95 euro. Normaal kost de game je 50 euro. Je kan de game nu aanschaffen voor die prijs voor de Xbox One, Xbox Series X, PS4 en PS5.

Wat is Assassin's Creed Valhalla

Assassin's Creed Valhalla is onderdeel van de populaire Assassin's Creed reeks. Iedere game speelt zich af in een ander tijdperk. In AC Valhalla speel je als Eivor, een viking die vertrekt naar Engeland. In Engeland moet je genoeg allianties krijgen om ervoor te zorgen dat je je eigen koninkrijk kan uitbreiden en veilig kan stellen.
Assassin's Creed Valhalla is al ongeveer een jaar uit, toch ontvangt de game nog veel nieuwe updates vol met content van Ubisoft. Dit komt omdat de game erg populair is gebleken. Het is zelfs de op een na meest succesvolste game ooit van Ubisoft.
Door de updates komt er dus nog genoeg content naar de game. Een aantal updates zijn DLC's waar je voor moet betalen, maar ook komt er nog steeds gratis nieuwe content naar de game. Onlangs is bijvoorbeeld nog het Oskoreia festival van start gegaan.

Populair Nieuws