Adam Driver wil terugkeren als Kylo Ren, maar met juiste regisseur

News
donderdag, 25 november 2021 om 13:30
kylo renf1637835426
Adam Driver, de acteur van de Star Wars schurk Kylo Ren, staat ervoor open om terug te keren naar Star Wars zolang er goede mensen werken aan de films. Dit liet hij weten in een interview met UNILAD.
Adam Driver speelde Kylo Ren in de Star Wars trilogie van Disney. Gezien het einde van de trilogie leek het niet waarschijnlijk dat we Kylo Ren nog eens zouden gaan zien, maar dit kan nog wel veranderen. De acteur staat namelijk open voor een terugkeer naar Star Wars zolang er goede mensen aan de film werken die een goed verhaal kunnen bedenken.

Komt er een Kylo Ren film?

Onlangs liet Kathleen Kennedy, de president van Lucasfilm, weten dat het mogelijk is dat een aantal personages uit de Disney trilogie zouden terugkeren. Dit komt omdat er veel gepraat wordt binnen het bedrijf over de mogelijkheden. Door die uitspraken werd er eerder gedacht aan personages zoals Rey, Finn en Poe.
Het enige is dat de acteurs van deze drie personages al eerder hebben laten weten een terugkeer in Star Wars niet te zien zitten. Adam Driver staat daar dus anders in en zou wel terug willen keren. De vraag is alleen of Lucasfilm dan een plan heeft voor wat het nog met het personage kan doen.
Het kan ook nog wel even gaan duren, mocht er een plan komen voor het personage, voordat er ook echt iets komt. Lucasfilm is namelijk bezig met een hoop producties rond Star Wars, vooral series die op Disney+ verschijnen.

Populair Nieuws