Assassin's Creed Valhalla patch 1.2.01 redt Ostara festival

  Assassin's Creed Valhalla is een geweldige game, maar kent zo zijn problemen. De afgelopen update van de game is zelfs stopgezet, omdat deze crashes veroorzaakte. Nu heeft Ubisoft een nieuwe update uitgebracht die alles weer in goede banen moet leiden.

  Update 1.2.01 moet de problemen met het crashen van de game helemaal oplossen. De problemen in de game werden veroorzaakt door de patch die eerder uitgerold en stilgelegd werd. De patch is vanaf vandaag live en is dus nu te downloaden. Het is geen grote update, maar de impact ervan is enorm.

  Patch redt het Ostara festival in Assassin's Creed Valhalla

  De update zorgt er namelijk voor dat je weer in volle glorie kunt genieten van het Ostara festival dat momenteel gaande is in de game. De patch voorkomt crashes die eerder voorkwamen, en regelt daarnaast nog veel meer. Zo worden decoraties in je settlement weer geactiveerd, waardoor alles er nog feestelijker uitziet dan voorheen.

  De game moet dus weer als een zonnetje draaien mét alle versieringen in Ravensthorpe. Verder kun je de komende tijd ook weer genieten van de queestes in het festival. Of het Ostara festival door de problemen verlengd wordt, is nog niet bekend.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.