Assassin's Creed Valhalla krijgt gratis content updates

  Ubisoft heeft met een trailer de contentplannen voor na de release van Assassin's Creed Valhalla uit de doeken gedaan. Hieruit blijkt dat er enorme updates aankomen en dat er flink wat gratis content naar de game komt.

  In de trailer, die hieronder te zien is, geeft Ubisoft een eerste blik op alle content die naar Assassin's Creed Valhalla komt. Voor houders van een season pass geldt dat er twee enorme updates komen die nieuwe content naar de game brengen. Daarnaast krijgen deze mensen een bonusmissie die nog wat extra gameplay aan de game toevoegt.

  De eerste update van de seizoenspas brengt Wrath of the Druids naar de game. Deze update staat voor de lente 2021 gepland en neemt je mee naar Ierland. Hier ontdekt je een sekte van druïden en meer van het donkere land. De tweede uitbreiding voor seizoenspashouders is The Siege of Paris. Deze komt uit in de zomer van 2021 en brengt je naar een verscheurd Frankrijk. In deze uitbreiding krijg je te maken met raids waarin je tegen de Franse legers vecht. De bonusmissie is The Legend of Beowulf, waarin een mysterieus monster zijn kop opsteekt.

  Voor alle gamers geldt dat er zeker vijf updates met seasonal content aankomen. De eerste gratis content verschijnt eind 2020 nog waarna er in elk seizoen van 2021 nog een gratis update komt. Hierbij zit onder andere een nieuwe gamemodus genaamd River Raids, waarin je met je boot gevechten kunt gaan houden. Daarnaast krijgt de game middels deze updates de mogelijkheid om huurlingen van vrienden in te huren. Hiermee kun je vervolgens anderen te lijf gaan met nóg meer mankracht.

  Gratis content voor Assassin's Creed Valhalla ook voor je karakter

  De gratis updates die meer content naar Valhalla brengen doen dit niet alleen in de wereld van de game. Daarnaast zal elke update nieuwe skills en uitrusting voor je personage bevatten, zodat je op dit gebied niet stil zult staan. De game krijgt bovendien een Assassin's Creed Valhalla Discovery Tour, zoals zijn voorgangers dit ook kregen. Meer details hierover zal Ubisoft later delen.

  Assassin's Creed Valhalla komt op 10 november uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Zodra de Xbox Series X en de PS5 uit zijn zal de game ook op die platformen verschijnen.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.