Assassin's Creed Valhalla fans boos om microtransacties

  Met Assassin's Creed Valhalla kreeg Ubisoft veel complimenten dat ze een uitstekende game hadden gemaakt. Toch zijn veel fans nu boos vanwege de grote hoeveelheid microtransacties in de game.

  Microtransacties zijn voor veel fanatieke gamers al tijden een doorn in het oog. De tijden dat je ieder voorwerp in de game kan ontgrendelen door er eindeloos voor te grinden lijken ver achter ons te liggen. Ubisoft krijgt nu ook de wind van voren door de grote hoeveelheid microtransacties in Assassin's Creed Valhalla. Meerdere wapens en armor sets zijn alleen maar te krijgen als je klaar bent om grote hoeveelheden geld uit te geven.

  Veel fans die de duurste versie van Assassin's Creed Valhalla hebben aangeschaft voelen zich nu flink tekort gedaan. Ze klagen over een tekort aan content wat hun kant opgeschoven wordt. Hierbij benadrukken ze dat ze al meer dan 100 euro aan de game hebben uitgegeven, maar dat ze nog steeds geen toegang hebben tot de high-end gear die in de winkel te vinden is.

  Overpowered

  Veel van de voorwerpen die je kan kopen met microtransacties worden ook beschouwd als over powered. Volgens de klagende fans zorgen de microtransacties dus voor een oneerlijk voordeel in Assassin's Creed Valhalla. Een van de grootste klachten is dan ook dat de microtransacties niet alleen voor cosmetische voorwerpen zijn, maar dus echt voor voorwerpen die je aanzienlijk sterker maken. Voor veel krachtige voorwerpen in de game zal je nog wel flink je best moeten doen, zoals de speciale ISU boog die je in Assassin's Creed Valhalla kan ontgrendelen.

  Of Ubisoft gehoor gaat geven aan de boosheid van de fans is de vraag. Zolang de softwaregigant veel geld zal verdienen aan microtransacties, zal het ze waarschijnlijk weinig interesseren wat de fans van Assassin's Creed Valhalla te zeggen hebben over deze praktijken. Zeker omdat het laatste deel van de reeks toch geroemd wordt als een van de beste delen in de Assassin's Creed reeks.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.