Update - Speciale Assassin's Creed Valhalla boog ein-de-lijk ontdekt

  Het mocht even duren maar de gehieme Isu boog in Assassin's Creed Valhalla is eindelijk ontdekt. Niemand minder dan de Nederlandse YouTuber JorRaptor bracht het nieuws aan de man met een van zijn uitlegvideo's. De boog, Noden's Arc is via een trucje te verkrijgen. De vraag is alleen nog hoe lang dat trucje werkt.

  Update - De 'echte' manier ontdekt

  Waar JorRaptor de onofficiële manier om de boog te krijgen heeft gevonden, is nu ook de correcte manier ontdekt. Op een wel heel bijzondere manier heeft Access the Animus het geheim ontdekt. De code werd namelijk middels de Collector's Edition van de game gekraakt.

  Door de in-game Isu-taal te ontcijferen heeft de groep woorden op de doos van de Collector's Edition ontcijfert die uitleggen hoe je de boog krijgt. Daarvoor heb je namelijk een speciaal zwaard nodig. JorRaptor zelf heeft de manier ook geprobeerd en bevestigt dat de goede manier werkt in zijn video.

  Oorspronkelijke artikel hieronder:

  Veel spelers hebben dankzij een truc toegang gekregen tot de speciale Noden's Arc, een mytische Hunters boog uit Assassin's Creed Valhalla. De manier om de boog te krijgen is alleen niet helemaal zoals de makers van de game bedoeld hadden. Zo legt Darby McDevitt, narative designer voor Valhalla, uit op Twitter.

  McDevitt: "FYI this is a clever brute force hack, not the "proper” way to get this bow. There is an “in world” way to achieve it. But I suppose this works for an Any% Speedrun." JorRaptor reageert dat hij al een vermoeden had dat het hier om een trucje ging en dat hij natuurlijk nog op zoek zal gaan naar de legitieme manier om de boog te vinden.

  Check hieronder hoe je de boog kunt verkrijgen!

  Speciale Assassin's Creed Valhalla boog moeilijk te krijgen

  Opvallend is dus dat je een stuk rots moet slaan op een hele specifieke plek in een noordelijk gebied van Assassin's Creed Valhalla. De rots breekt in tegenstelling tot andere rotsen niet. Wie de game na het slaan van de rotsen opslaat en vervolgens die save data laadt, krijgt de boog gemakkelijk. XGN heeft de truc getest en kan bevestigen dat, ondanks dat het een paar pogingen kan duren, de truc wel degelijk werkt.

  De boog is een Isu-wapen. De Isu zijn een ras uit een oude beschaving met bovennatuurlijke krachten die mensen als slaven hielden. Hoewel het ras zelf is uitgestorven, geldt datzelfde niet voor de wapens die de Isu maakten. Deze kun je in de game dus vinden.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.