Twee hitseries gaan van Netflix naar Prime Video

  Netflix verloor recentelijk de uitzendrechten van de twee hitseries The Big Bang Theory en The Fresh Prince of Bel-Air. Amazon heeft hier handig op ingehaakt en biedt beide series nu aan via Amazon Prime Video.

  Recentelijk werden The Big Bang Theory en The Fresh Prince of Bel-Air nog verwijderd van Netflix. De streaminggigant had geen zin om nog te betalen voor de uitzendrechten van de populaire series, waarschijnlijk omdat hun data toonde dat het niet veel werd gekeken. Blijkbaar beseft Netflix de kracht van fanatieke fanbases nog niet, want ze kregen op verschillende social media flink wat kritiek te verduren.

  Amazon maakt handig gebruik van de onvrede en heeft The Big Bang Theory en The Fresh Prince of Bel-Air aangekocht en dus zullen de series voortaan op Amazon Prime Video te vinden zijn. Amazon zal hierdoor flink wat fans naar hun streamingplatform toe trekken. Hopelijk steken ze het geld wat ze daarmee verdienen in het aantrekken van nog meer topfilms en series zodat we er nog veel plezier van kunnen hebben.

  Geen zorgen voor Netflix

  Dat Netflix The Big Bang Theory en The Fresh Prince of Bel-Air is kwijtgeraakt zal geen zorg zijn voor de streaminggigant. Netflix komt dit jaar namelijk met meer dan genoeg Originals om zijn abbonees te behouden. Wij hebben alvast een paar tips voor februari voor je geselecteerd zodat je niet lang hoeft te zoeken op Netflix. Daarnaast brengt de streamingdienst iedere week een nieuwe Originals film uit.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.