'Assassin's Creed Codename Red krijgt ninja en samoerai'

News
dinsdag, 21 maart 2023 om 16:00
assassins creed codename redf1662967016
Met Assassin’s Creed Codename Red gaan we eindelijk naar Feodaal Japan. Naar verluidt kunnen spelers aan de slag met een ninja en een samoerai.
Fans vragen al sinds de eerste Assassin’s Creed om een deel dat zich afspeelt in Feodaal Japan, in de hoogtijdagen van samoerai en ninja’s. Ubisoft heeft alleen altijd gezegd dat dat niet zal gebeuren, omdat het andere tijdperken en landen wil verkennen met de franchise. Daar is vorig jaar alleen verandering in gekomen met de aankondiging van Assassin’s Creed Codename Red.
Veel is er nog niet bekend over de game, maar volgens Tom Henderson van Insider Gaming zijn er nu nieuwe details onthuld. Van zijn bronnen heeft Henderson namelijk gehoord dat spelers aan de slag kunnen met een ninja en een samoerai. Net zoals in Assassin’s Creed Syndicate zou je dus kunnen spelen met twee verschillende personages.
De officiële teaser zou één van de twee speelbare personages laten zien, een vrouwelijke samoerai. Het andere personage is een ninja die origineel afkomstig is uit Afrika en de way of the Creed heeft geleerd.

Veel Assassin’s Creed op komst

Voordat het tijd is voor Assassin’s Creed Codename Red, moet dit jaar eerst Assassin’s Creed Mirage uitkomen. Dat is een prequel op Assassin’s Creed Valhalla, waarbij spelers in de schoenen stappen van Basim. Een precieze releasedatum is nog niet steeds niet bekendgemaakt door Ubisoft.
Daarnaast werkt de Franse uitgever ook aan nog meer games in de populaire franchise. Naast Codename Red zijn ook Codename Jade en Codename Hexe aangekondigd. En naar verluidt werkt Ubisoft ook nog eens aan drie andere Assassin’s Creed games. Genoeg in het vooruitzicht dus voor AC-fans!

Populair Nieuws

Laatste Reacties