'Ubisoft al bezig met Assassin’s Creed Nexus vervolg'

News
zondag, 12 februari 2023 om 17:00
2022 09 08 assassins creed mirage 2f1662892581
Ubisoft heeft Assassin’s Creed Nexus nog niet eens uitgebracht, maar werkt intern al aan een vervolg. Zo meldt Insider Gaming. De Franse uitgever zou onder de indruk zijn van de VR-titel die op Oculus moet verschijnen en zou intern al gesprekken zijn gestart voor een opvolger.
Assassin’s Creed Nexus is één van de vele Assassin's Creed-projecten die momenteel bij Ubisoft in de maak is. Veel details zijn er nog niet over de VR-titel die exclusief voor Oculus moest verschijnen, maar door afgebroken contracten nu op alle VR-platformen mag verschijnen. Het is alleen nog maar de vraag of Ubisoft dit gaat doen in verband met mindere budgetten en het feit dat de ontwikkeling al vergevorderd is.
Intern zou het enorm goed gaan met de game, want Ubisoft ziet zelfs voor de release al heil in een vervolg. De Franse ontwikkelaar verwacht dat de titel enorm goed gaat presteren voor een VR-game en zou daarom alvast plannen maken voor een opvolger. Dit vervolg zou vervolgens wel op alle VR-platformen moeten verschijnen.

Assassin's Creed Nexus release komt dit najaar

Assassin's Creed Nexus staat op de planning voor een release dit najaar. In september moet de game verschijnen, een tijdje na de release van Assassin's Creed Mirage. Nexus moet komende zomer volledig uit de doeken gedaan worden volgens de bronnen van het Amerikaanse medium.