'Ariana Grande gaat ook een concert in Fortnite geven'

News
dinsdag, 20 juli 2021 om 17:00
fortnite astronomical travis scottf1588234456
Vorig jaar gaf Travis Scott een groot online concert in Fortnite. Het lijkt erop dat er nu een vervolg op gaat komen, want naar verluidt gaat ook Ariana Grande een concert geven in Fortnite.
Epic Games is constant op zoek naar manieren om Fortnite een interessante game te houden voor haar spelers. Zo komt de ontwikkelaar met een constante stroom aan seizoenen met nieuwe content, nieuwe outfits om vrij te spelen en vorig jaar werd er zelfs een concert van Travis Scott in-game georganiseerd.
Volgens een groot lek op Reddit lijkt een andere artiest hetzelfde te willen gaan doen. Een leaker die voorheen betrouwbare informatie heeft gelekt, claimt nu dat Ariana Grande binnenkort een concert in Fortnite zal houden. Er zou als een test-concert zijn gehouden voor medewerkers van Epic Games, maar binnen een korte tijd zal er ook een optreden voor het grote publiek gehouden worden.

Nieuwe bekende franchises voor Fortnite

Naast een concert van Ariana Grande meldt het lek ook een aantal andere interessante dingen. Zo zullen naar verluidt leden van de Justice League en Suicide Squad naar de battle royale game komen, maar welke precies is nog niet bekend. Ook zou Epic Games eraan werken om de Naruto franchise vast te leggen voor de Battle Pass van Season 8.
Het lek wist daarnaast ook nog een paar dingen te vermelden over Chapter 3 voor Fortnite. Zo zal ook deze keer de map compleet opnieuw worden ontworpen, net zoals destijds het geval was met Chapter 2. Ook wordt naar verluidt de locatie van The Seven onthuld in Chapter 3. Of al deze geruchten kloppen, daar zullen we in de toekomst achter gaan komen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties