Halo Infinite spelers krijgen verloren XP-boost niet terug

News
maandag, 24 januari 2022 om 15:30
halo infinitef1632209469
Het lijkt erop dat spelers van Halo Infinite die een XP-boost hebben ingezet tijdens een serverstoring, hun beloningen niet meer terugkrijgen. Dat blijkt uit een gedeelde mail van de klantenservice.
Spelers van Halo Infinite die laatst een XP-boosts hebben ingezet tijdens recentelijke serverproblemen, krijgen mogelijk geen vergoeding. De gebruikte XP-boosts zijn niet gebaseerd op speeltijd, maar gaan in zodra iemand hem activeert, ongeacht de game wordt gespeeld of niet.
Op Reddit deelde iemand een antwoord dat hij heeft ontvangen van de klantenservice van Halo Infinite. Hij stuurde een mail waarin er werd gevraagd of er een compensatie komt voor de XP-boosts, maar het lijkt erop dat dit niet gaat gebeuren. Wel wordt er benadrukt dat de servers van de game weer werken, waardoor het gewoon mogelijk is om de XP-boost te gebruiken.
Spelers van Halo Infinite zijn niet blij met dit antwoord. Ze vinden dat de manier waarop de XP-boost werkt moet worden aangepast, zodat ze alleen gebruikt worden tijdens het spelen van de game. Op deze manier zal dit probleem zich niet voordoen in de toekomst.

Halo Infinte Cosmetics goedkoper gemaakt

Eerder deze maand heeft 343 Industries besloten om de cosmetics uit de Halo Infinite multiplayer goedkoper te maken. Het bedrijf heeft op 18 januari de cosmetics goedkoper gemaakt nadat de community veel kritiek had op de dure in-game store.