Aquaman-fans zeer enthousiast over aankomende sequel

News
dinsdag, 15 februari 2022 om 14:30
aquaman imdbf1674484707
Het vervolg van de Aquaman film zit er al weer aan te komen. Veel is er nog onbekend van de film maar een aantal eerste beelden die zijn uitgebracht brengen een glimlach op de gezichten van veel fans.
Het is inmiddels al weer vier jaar geleden dat de Aquaman film op het grote scherm te zien was. In de film stal Jason Momoa de spotlight in zijn hoofdrol als Aquaman.
Aquaman bracht rond zijn release een hoop gemixte meningen met zich mee. Hoewel de film voor sommigen niet was wat ze verwacht hadden, werd de film in het algemeen positief ontvangen. Los van de persoonlijke voorkeur van veel fans deed de film het financieel gezien erg goed, zo verdiende de DC-film maar liefst zo’n 1 miljard dollar aan Aquaman. Fans zijn dan ook erg enthousiast over het vervolg dat er al weer snel aan zal komen.
Als alles goed verloopt staat de release van Aquaman and the Lost Kingdom gepland voor 16 december 2022. De DC-film heeft onlangs al wat foto's gedeeld voor de fans. Zo is Jason Momoa te zien op een troon en samen met een andere foto maken de beelden flink wat los bij de fans.

Wat kunnen we verwachten van de sequel?

In Aquaman and the Lost Kingdom gaat Arthur Curry (Aquaman) op een zoektocht naar een verloren koninkrijk. Op zijn zoektocht krijgt hij te maken met veel nieuwe gevaren waaronder de wraakzuchtige Black Manta. Om het allemaal nog ingewikkelder te maken kruist niet alleen Black Manta Aquaman’s pad maar komt de superheld ook zijn halfbroer Orm tegen.

De cast van Aquaman and the Lost Kingdom

Behalve een nieuwe verhaal is het vervolg op de Aquaman film ook bewapend met een grote cast. Zo zijn namen zoals Amber Heard, Nicole Kidman en Randall Park ook in dit deel van de partij. Verder zijn er nog een aantal iconische namen als Dolph Lundgren en Willem Dafoe.